Huippu-urheilija järjesti kuumat treffit Tinderin kautta – tapaamispaikassa odotti järkyttävä yllätys - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Huippu-urheilija järjesti kuumat treffit Tinderin kautta – tapaamispaikassa odotti järkyttävä yllätys

Ruotsalainen huippupelaaja on yksi kahdeksasta ”Tinderliigan” uhrista.

14.4.2020 16:26

Yhdeksän kymmenestä syytetystä Ruotsin ”Tinderliiga”-tapauksessa tuomittiin rangaistuksiin. Kuusi heistä sai vankeutta, päätekijät yli viiden ja kuuden vuoden rangaistukset.

Tinderliiga koijasi pahaa-aavistamattomia uhreja nimensä mukaisesti treffisovellus Tinderin kautta. Yksi kahdeksasta uhrista oli Aftonbladetin mukaan Ruotsissa pelaava tunnettu, ”korkean profiilin” jalkapalloilija.

Futaaja loi yhteyden rikollisiin Tinderin kautta. Hän luuli tapaavansa hemaisevan naisen ja suuntasi pahaa aavistamatta Strängnäsin sovittuun kohtaamispaikkaan. Strängnäs sijaitsee noin 90 kilometriä Tukholmasta länteen.

Treffien sijaan Strängnäsissä odotti ryöstö. Paikalla oli kaksi miestä, jotka aseella uhaten pakottivat miehen läheiseen metsään. Siellä odotti useampi liigan jäsen. Jalkapalloilija pahoinpideltiin, ja hänen kännykkänsä, lompakkonsa ja takkinsa otettiin pois.

Tämän jälkeen hänet pakotettiin luovuttamaan pankkitunnuksensa. Roistot tekivät suuruudeltaan noin 10 000 euron tilisiirron itselleen tunnusten avulla.

Tinderliiga uhkasi pelaajan terveyttä, jos tämä ilmoittaisi asiasta poliisille, mutta pelaaja päätti olla yhteydessä virkavaltaan uhittelusta huolimatta. Silloin hänelle selvisi, että hän oli jo porukan kahdeksas uhri.

Aftonbladetin mukaan kymmenen 18–21-vuotiasta henkilöä joutui oikeuden eteen ja yhdeksän sai tuomion ryöstöstä, pahoinpitelystä tai törkeistä aserikoksista. Kuusi joutui telkien taakse.

Kaksi liigan jäsentä oli alaikäisiä ja heidät määrättiin nuoriso-osastolle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?