Cristiano Ronaldo karkasi joukkueensa karanteenista – ex-seurapomo tylyttää rajusti: ”Hän vain ottelee kuvia uima-altaalta” - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldo karkasi joukkueensa karanteenista – ex-seurapomo tylyttää rajusti: ”Hän vain ottelee kuvia uima-altaalta”

Ronaldosta on julkaistu kuvia, joissa jalkapallotähti viettää karanteeniaan Madeiralla muun muassa uima-altaan laidalla. Kuva otettu 16. maaliskuuta.

Julkaistu: 26.3. 16:19

Portugalilaistähti pääsi erityisluvalla äitinsä luokse Madeiralle.

Koronavirusepidemia on iskenyt portugalilaisen jalkapallotähden Cristiano Ronaldon seuraan Juventukseen rajusti.

Joukkueesta kolmen kohdalla on kolahtanut: Daniele Rugan, Paulo Dybala ja Blaise Matuidi ovat ilmoittaneet tartunnasta. Koko joukkue asetettiin karanteeniin kahdeksi viikoksi Juventuksen ja Interin maaliskuun alkupuolen ottelua seuranneella viikolla.

Ronaldo ei kuulu tartunnan saaneiden joukkoon. Portugalilaistähti joutui kuitenkin Juventuksen entisen seurapomon Giovanni Cobolli Giglin tiukan tylytyksen kohteeksi.

Koko joukkueen ollessa karanteenissa Ronaldo sai AS:n mukaan kuitenkin erikoisluvan matkustaa aiemmin maaliskuussa aivoinfarktista kärsineen äitinsä Dolores Aveiron luokse Madeiralle. Maaliskuun alussa sairaalaan joutunut Aveiro pääsi espanjalaismedian mukaan kotiin viime viikonloppuna.

Giglin mukaan seura teki asiassa vakavan virheen.

– Asiat muuttuivat vaikeiksi Juventuksessa, kun Ronaldo lähti. Hän sanoi lähteneensä Portugaliin äitinsä takia, mutta nyt näyttää siltä, että hän vain ottelee kuvia uima-altaalta. Kun hänen kohdallaan tehtiin poikkeus, myös muut halusivat päästä lähtemään. Näin ei olisi pitänyt käydä. Kaikkien olisi tullut pysyä karanteenissa, Gigli tilitti.

Ronaldon ”lomakuvat” kiertävät eri medioissa. Se on AS:n mukaan herättänyt paljon suuttumusta joukkueen fanien keskuudessa.

Ronaldo kumppaninsa Georgina Rodriguezin kanssa Madeiralla 13. maaliskuuta. Portugalilaisella ei ole todettu koronaan viittaavia oireita.

Myös muun muassa Ronaldon sisko Katia Aveiro julkaisi Instagram-tilillään ryhmäkuvan, jossa jalkapallotähti patsastelee yläosattomissa. Aveiron julkaisujen perusteella perhe on ollut vielä keskiviikkona tiiviisti yhteydessä.

– Ja me jatkamme kamppailua, kotona, perheenä, pitäen huolta kehosta ja mielestä, Aveiro kirjoitti julkaisussaan.

Gigli jatkoi latailujaan toteamalla, että Juventuksen supertähdellä tulee olemaan edessään haastavat ajat, kun tämä palaa Italiaan joukkueensa pariin.

– Kun lähteneet tulevat takaisin, heillä tulee olemaan vaikeuksia päästä takaisin kuntoon, sillä he joutuvat jälleen 14 päiväksi karanteeniin.

Serie A on lähes koko muun urheilumaailman tavoin tauolla koronaviruspandemian takia. Otteluiden jatkosta ei ole vielä varmuutta.