Onko tässä Neymarin uusi tyttöystävä? Brasilialainen malli jakoi yhteiskuvan kaksikosta 2,6 miljoonalle seuraajalleen - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Onko tässä Neymarin uusi tyttöystävä? Brasilialainen malli jakoi yhteiskuvan kaksikosta 2,6 miljoonalle seuraajalleen

Neymarin ja brasilialaisen mallin välistä suhdetta on spekuloitu.

Julkaistu: 18.2. 19:52

Neymarin ja malli Natalia Barulichin toiminta sosiaalisessa mediassa on kirvoittanut huhuja parin suhteen laadusta.

Brasilialainen malli Natalia Barulich vaikuttaisi olevan jalkapallotähti Neymarin uusi sydämen valittu, kertoo brittilehti The Sun. Huhut parin suhteesta kiihtyivät, kun Barulich, 28, onnitteli Neymaria todella lämpimästi tämän syntymäpäivänä helmikuun alussa Instagramin tarinaosiossa.

Kaksikko poseerasi Barulichin päivityksessä yhdessä.

– Kaikki tietävät, kuinka uskomaton lahjakkuus olet, mutta kunpa he näkisivät aitoutesi ja kauneutesi sydämessäsi. Sinulla on kaikki kunnioitukseni ja arvostukseni, malli tunnelmoi julkaisussaan, jossa oli myös pusu- ja sydän-emojit.

Barulich julkaisi Neymarin syntymäpäiväjuhlista 2,6 miljoonalle Instagram-seuraajalleen kuvan itsestään erittäin näyttävä valkoinen puku yllään. Kuvateksti osoitti, että tummaverikkö taitaa itseironian.

– Kun Neymar kehoittaa pukeutumaan ”rennosti valkoiseen”, hän sanaili kuvan yhteyteen.

Brasilialaistähti piti selvästi näkemästään. Hän kehui kommenttikentässä Barulichia kauniiksi voimistaen sanomaansa vielä kolmella liekki-emojilla. Pari on kommentoinut toistensa muitakin Instagram-kuvia ahkerasti.

Vielä viime heinäkuussa Barulich kirjoitti Instagramissa silloisen poikaystävänsä kolumbialaislaulaja Marulisin olevan hänen elämänsä rakkaus. Vajaat kaksi vuotta seurustellut pari erosi tiettävästi lokakuussa.

Neymarin parisuhde-elämä on sekin ollut viime vuosina vilkasta. Hän erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään Bruna Marquezinesta vuonna 2018. Sittemmin Neymar on yhdistetty romanttisessa mielessä useampaankin kaunottareen.

Kosteat juhlat

Samaiset syntymäpäiväjuhlat aiheuttivat pienen kohun Ranskassa. Neymar ei pelannut PSG:n ja Nantesin välisestä Ranskan liigan ottelussa vain kaksi päivää pirskeiden jälkeen loukkaantumiseen vedoten. Ranskalaismedia epäili, että villit juhlat olisivat saattaneet olla syy Neymarin mystisen kylkivammaan, vaikka hänet olikin vaihdettu edellisessä ottelusta kentältä loukkaantumisen vuoksi.

PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel ei ollut kovin mielissään juhlista, joihin osallistui iso osa pariisilaisseuran pelaajista.

– Olivatko juhlat hyvä asia? Ei. Olivatko ne maailman kauhein asia? Ei. Ne kuitenkin antavat vaikutelman, ettemme ole tosissamme tai sataprosenttisen keskittyneitä, hän kommentoi BBC:n mukaan.

Loukkaantumisista kärsinyt Neymar on pelannut tällä kaudella vain 14 Ranskan liigan peliä, jossa hän on tehnyt 13 maalia. Brasilialaisen pitäisi olla pelikunnossa tiistaina, kun PSG kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierissä saksalaisjätti Borussia Dortmundin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?