Niklas Moisanderille jatkosopimus Werder Bremenissä – nauttii seurassa suurta luottamusta: ”Olen erittäin onnellinen”

Kokenut suomalaistoppari toimii joukkueen kapteenina.

Niklas Moisanderia arvostetaan Saksassa.

26.11.2019 1:25

Suomen jalkapallomaajoukkueen entinen kapteeni Niklas Moisander, 34, on solminut vuoteen 2021 saakka ulottuvan jatkosopimuksen Werder Bremenin kanssa.

Saksalaisseura tiedotti asiasta myöhään maanantai-iltana verkkosivuillaan.

– Olen erittäin onnellinen siitä, että olen voinut jatkaa sopimustani. Werder on seura, jossa olen pelannut pisimmän aikaa koko urallani. Tunnen vain oloni kotoisaksi täällä ja olen erittäin ylpeä siitä, että olen osa Werderin perhettä, suomalainen toteaa.

– Olen hyvin vakuuttunut siitä, että koko seura on menossa oikeaan suuntaan ja voimme todella parantaa täällä kovan työnteon myötä, jotta saavutamme tavoitteemme.

Toppari Moisander siirtyi Bremeniin vuonna 2016 italialaisesta Sampdoriasta. Hän on toiminut joukkueen kapteenina kesästä lähtien.

– Niklaksella on ollut erittäin hyvä maine meillä vuosien ajan. Hänen kokemuksensa ja rauhallisen luonteensa myötä hän on täydellinen ammattilainen, jota ilman olemme valitettavasti joutuneet pelaamaan viimeksi kuluneen parin viikon ajan, mutta nyt uskomme hänen olevan jatkossakin erittäin tärkeä osa joukkuettamme, Bremenin toimitusjohtaja Frank Baumann kommentoi.

Myös päävalmentaja Florian Kohfeldt kehuu Moisanderia, joka lopetti maajoukkueuransa vuonna 2017.

– Olen korostanut yhä uudestaan ja uudestaan hyvällä syyllä, että Niklas on ehdottomasti yksi puolustuksen johtajista. Hän on minulle valmentajana tärkeä koetinkivi, kapteeni, joka on tärkeässä roolissa pukuhuoneessa. Siksi olen erittäin onnellinen siitä, että hän jatkaa tulevaisuudessa osana joukkuetta.

Moisander on pelannut Bundesliigassa 88 ottelua Bremenin riveissä ja tehnyt niissä kaksi maalia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?