Roman Eremenkon venäläisseura pahoissa talousvaikeuksissa – palkat karusti myöhässä - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Roman Eremenkon venäläisseura pahoissa talousvaikeuksissa – palkat karusti myöhässä

Roman Eremenkolla ja muilla FK Rostovin pelaajilla ei ole tällä hetkellä tuulettelemisen aiheita.

Roman Eremenkolla ja muilla FK Rostovin pelaajilla ei ole tällä hetkellä tuulettelemisen aiheita.

Julkaistu: 13.11. 18:57

FK Rostovin pelaajat – Roman Eremenko mukaan lukien – eivät ole saaneet palkkojaan kolmeen kuukauteen.

Venäjän jalkapalloliigassa pelaava FK Rostov painii erittäin vaikeiden talousvaikeuksien keskellä. Pelaajat eivät ole saaneet palkkojaan kolmeen kuukauteen.

Asian vahvisti urheilulehti Sport-Expressille seuran päävalmentaja Valeri Karpin.

– Tilanne on erittäin vaikea. Ei taida olla mahdollista puhua mestaruustaistosta, Euroopan liigan paikasta tai Venäjän cupista. Olen ollut tähän asti hiljaa, mutta enää ei ole mitään järkeä pitää asiaa poissa julkisuudesta. Voin vain kiittää pelaajiani taistelutahdosta, mutta tässä tilanteessa on vaikea taistella mistään vakavasta, Karpin sanoi.

– Eikä tämä ole edes ensimmäinen kerta. Samoin kävi viime kaudella ja nyt taas uudelleen, Karpin jatkoi Sport-Expressille.

Karpinin mukaan seuralla on miljardien ruplien velat (yksi miljardi on noin 14,1 miljoonaa euroa). Valmentajan mukaan ainoastaan Rostovin aluehallinto voi tasapainottaa seuran tilannetta.

Ilmaan on kuitenkin huudeltu lähinnä tyhjiä lupauksia.

– Kaksi vuotta sitten aluehallinto kertoi minulle ja koko joukkueelle, että asiat järjestyvät. Kaksi vuotta on kulunut, ja kaikki roikkuu yhä ilmassa, Karpin ryöpytti.

Karpin ei sulje pois avainpelaajien myyntiä tai omaa lähtöään seurasta.

FK Rostovissa pelaa Suomen maajoukkueen vakiokasvoihin kolme vuotta sitten kuulunut keskikenttäpelaaja Roman Eremenko. Hän on pelannut tällä kaudella 14 ottelua ja tehnyt niissä 4 maalia.

FK Rostov oli maajoukkuetauolle lähdettäessä Venäjän jalkapalloliigassa kolmantena suurseurojen Pietarin Zenitin ja Moskovan Lokomotivin jälkeen. Rostov on kerännyt 16 ottelusta 30 pistettä.