Bundesliigassa täysi kaaos – pelaaja tönäisi vastustajan valmentajaa ja sai kimppuunsa koko vaihtopenkin

Julkaistu:

Jalkapallo
Freiburgin ja Frankfurtin välinen Bundesliigan kohtaaminen huipentui tuliseen välikohtaukseen.
Freiburgin ja Frankfurtin sunnuntai-illan Bundesliiga-ottelu päättyi Freiburgissa täyteen kaaokseen, kun vierasjoukkueen David Abraham tönäisi kumoon Freiburgin valmentajan Christian Streichin.

Ottelun lukemin 1–0 voittaneen Freiburgin purkupallo pomppi lisäajan viime hetkillä ulos kentältä kotijoukkueen vaihtopenkin paikkeilla.

Pallon perään juossut 33-vuotias argentiinalaispuolustaja Abraham tönäisi Streichin selkeän tarkoituksellisesti kumoon ohittaessaan hänet.


Streich näytti huutavan Abrahamille jotain juuri ennen tönäisyä.

Kotijoukkueen vaihtopenkin reaktio harvinaiseen tapahtumaan oli raivokas.

Vaihtopelaajat ja joukkueen muu henkilökunta ryntäsivät salamana Abrahamin perään ja hyökkäsivät hänen kimppuunsa aiemmin kentältä vaihtoon otetun keskikenttäpelaaja Vincenzo Grifon johdolla.


Tilanteen rauhoituttua ottelun erotuomari Felix Brych ajoi ulos ensin Abrahamin ja lopulta videotarkistuksen jälkeen myös Abrahamin kasvoja kolhineen Grifon.


Frankfurt oli pelannut koko toisen puoliajan vajaamiehisenä Gelson Fernandesin saatua toisen keltaisen korttinsa jo avauspuoliajan lopulla.

Streich on toiminut Freiburgin päävalmentajana vuodesta 2011 lähtien. Freiburgissa myös suuren osan pelaajaurastaan toiminut saksalainen on ollut seuran palkkalistoilla koko valmentajauransa ajan, vuodesta 1995 lähtien.

Voiton myötä Freiburg nousi Bundesliigan sarjataulukossa neljännelle sijalle. Frankfurt sen sijaan on 11 ottelun jälkeen yhdeksäntenä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt