Epäonninen nyrkkeily tahrasi Jesse Jorosen hienon illan Juventusta vastaan

Julkaistu:

Jalkapallo
Hallitseva mestari Juventus oli liian vahva vastustaja Brescialle.
Italiaan kesällä siirtynyt Jesse Joronen on aloittanut Serie A:ssa mainiosti Brescian maalilla. Tiistaina Eugenio Corinin miehistö sai kotiareenalleen vieraaksi hallitsevan mestarin Juventuksen. Torinolaiset olivat liikkeellä ilman loukkaantunutta Cristiano Ronaldoa. Isännillä oli sen sijaan ensi kertaa mukana Mario Balotelli, joka oli vihdoin pelikelpoinen.

Sinipaitainen Brescia alotti väkevästi ja meni johtoon 4. minuutilla. Maalista vastasi Alfredo Donnarumma, joka iski neljännen maalinsa viidessä ottelussa. 28-vuotias hyökkääjä on pelannut Serie B:ssä ja C:ssä vuosia, mutta pääsi eliittisarjaan vasta tänä syksynä. Maali meni varsin helposti puolalaisveskari Wojciech Szczęsnyn selän taakse.

Juventus ei hermostunut

Maurizio Sarrin valmentama miehistö ei hermostunut tappioasemasta, vaan jauhoi omaa peliään. Tulosta tuli 39. minuutilla kulmapotkusta. Joronen nyrkkeili pallon suoraan venezuelalaistoppari Jhon Carlos Chancellorin päähän, josta peliväline meni Brescian verkkoon.

Kulmapotkusählinkiä lukuun ottamatta suomalainen pelasi hyvän ottelun. Hän pysäytti kaksi kertaa Argentiinan maajoukkuemiehen Gonazalo Higuainin läpiajon ja torjui komeasti toisen argentiinalaisen eli Paulo Dybalan alanurkkavedon.


Ottelun voittomaali syntyi 63. minuutilla, kun bosnialainen Miralem Pjanic laukoi vieraiden toisen maalin. Dybalan vapaapotku osui muuriin, ja palloon ehti ensimmäisenä Pjanic, jonka laukaukselle Joronen ei voinut mitään.

Balotellilla paikkoja

Balotelli esiintyi melko pirteästi, ja hänellä oli useampi maalipaikka. Värikkään hyökkääjän laukauksissa oli tuttuun tyyliin voimaa, mutta tällä kertaa osoite oli epätarkka kerta toisensa jälkeen.

Juventus nousi voitollaan sarjan kärkeen, mutta pisteen päässä majailevalla Interillä on ottelu vähemmän pelattuna. Brescia on kahdella voitollaan (vierasvoitot Cagliarista ja Udinesesta) sarjataulukon keskivaiheilla. Joronen joutuu kovaan paikkaan myös viikonloppuna, sillä sinipaidat matkaavat sunnuntaina Napolin vieraaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt