Huuhkajien toppari Sauli Väisänen vaihtaa seuraa Italiassa

Julkaistu:

Jalkapallo
Suomalaistoppari Sauli Väisänen siirtyy SPALista sarjatasoa alemmaksi Chievo Veronaan.
Sauli Väisänen, 25, siirtyy Serie A:ssa pelaavasta SPALista sarjatasoa alempana pelaavan Chievo Veronan riveihin.

Veronalaisseura kertoi asiasta Twitter-tilillään. Suomalaisen topparin siirto on osana vaihtokauppaa, jossa pitkään Italiassa pelannut serbitoppari Nedad Tomovic, 31, matkaa Chievo Veronasta ferraralaisseuraan.

Entinen Huuhkajien keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj on edustanut Chievoa vuodesta 2011 lähtien, mutta huhut ovat vieneet häntä muualle viime keväisen Serie B:hen putoamisen jälkeen.

Väisänen siirtyi kesällä 2017 Serie A:han nousseeseen SPALiin puolella miljoonalla eurolla Tukholman Solnassa majaansa pitävästä AIK:sta. Väisänen debytoi SPALissa lupaavasti, mutta pelasi ainoastaan seitsemässä pääsarjaottelussa ainoaksi jääneellä kaudellaan.

Väisänen kiitti Italiaan siirtymisestään vuonna 2016 menehtynyttä agenttiaan Ville Lyytikäistä.
Helsinkiläislähtöinen keskuspuolustaja vietti viime kauden lainalla Serie B:ssä Crotonessa, jossa hän pelasi 26 ottelua.

Perheen toinen maajoukkuepuolustaja

Väisäsen pikkuveli Leo on isoveljensä tapaan maajoukkuetason puolustaja. 22-vuotias toppari pelaa Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla FC Den Boschin riveissä. Nuorempi Väisänen debytoi Huuhkajissa Liechtensteinia vastaan pelatussa EM-karsintaottelussa kesäkuussa, kun hän tuli Jukka Raitalan tilalle kentälle ottelun 86. minuutilla.


Sauli Väisänen on pelannut Huuhkajien riveissä 14 ottelussa ystävyysottelut mukaan lukien. Hänen viimeisin esiintyminen Huuhkajissa on EM-karsintojen avausottelusta Italiaa vastaan. Väisänen oli ottelussa poikkeuksellisesti avauksessa ja pelasi täydet minuutit 2–0 -tappioon päättyneessä ottelussa.

Väisästen äiti on vuoden 1984 Miss Suomi ja Ylen tv-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt