Uusi paljastus: Cristiano Ronaldo maksoi naiselle jättisumman välttääkseen syytteen raiskauksesta

Julkaistu:

Jalkapallo
Cristiano Ronaldon asianajajat vahvistivat, että Ronaldo maksoi 375 000 dollaria (noin 338 000 euroa) välttääkseen raiskaussyytteen.
Entinen amerikkalaismalli Kathryn Mayorga syytti jalkapalloilija Cristiano Ronaldoa viime syksynä raiskauksesta, joka oli naisen mukaan tapahtunut kesällä 2009 hotellihuoneessa Las Vegasissa.

Ronaldo on kiistänyt syytökset alusta asti.

Mayorga on aiemmin väittänyt Ronaldon maksaneen hänelle 375 000 dollaria sovittelu- ja luottamuksellisuussopimuksen yhteydessä.

Nyt portugalilaisen lakimiehet ovat vahvistaneet, että Ronaldo maksoi Mayorgalle kyseisen summan sovitellakseen syytökset oikeussalin ulkopuolella.

Sopimus tehtiin vuonna 2010. Sopimus nousi esiin oikeusjutussa, jonka Mayorga nosti viime syksynä Ronaldoa vastaan. Asiasta on kertonut muun muassa CNN.

Italialaista Juventusta nykyisin edustava tähtipelaaja vakuuttaa, että sovittelu sujui yhteisymmärryksessä.

Ronaldon, 34, lakimiehet jättivät perjantaina päätöslauselman, jossa he pyytävät oikeusjutun hylkäämistä. Tässä lauselmassa he myös tunnustavat, että Ronaldo maksoi mainitun rahasumman ”säilyttääkseen kiistan luottamuksellisuuden”.

Mayorga pyytää liittovaltion tuomioistuimeen jättämässään haasteessa oikeutta mitätöimään tuon sopimuksen. Naisen mukaan Ronaldo ja tämän asianajajat käyttivät tuolloin hyväkseen hänen haurasta mielentilaansa ja pakottivat allekirjoittamaan sopimuksen.

Ronaldo esittää lakimiestensä jättämättä päätöslausemassa, että Nevadan osavaltion rikosten vanhentumisaika ja luottamuksellisuussopimus torppaavat Mayorgan vaatimukset.

Hän myös väittää, ettei Mayorga onnistunut esittämään riittäviä todisteita siitä, etteivät hänen henkiset kykynsä olisi riittäneet ehtojen hyväksymiseen.

Tapauksesta ei ole nostettu rikossyytteitä.