Barcelonan brassitähden siirto Bayern Müncheniin varmistui

Julkaistu:

Jalkapallo
Barcelonassa flopannut brassitähti siirtyy Bayern Müncheniin vuoden lainasopimuksella. Sopimuksessa on myös osto-optio.
Brasilian maajoukkueen tähtipelaaja Philippe Coutinho, 27, pelaa kuluvalla kaudella Saksan Bundesliigaa Bayern Münchenin riveissä.

Coutinho siirtyy Barcelonasta Baijeriin vuoden lainasopimuksella, joka sisältää osto-option. Barcelonan mukaan saksalaiset maksavat hyökkäävän keskikenttäpelaajan lainasta 8,5 miljoonaa euroa, ja osto-optio on asetettu 120 miljoonaan euroon. Tuolla summalla Bayern voi lunastaa pelaajan omakseen ensi kesänä.

Baijerilaisjoukkue on twiitannut uudesta hankinnastaan.– Coutinho teki keskusteluissamme Barcelonassa erittäin selväksi, että hän on järkkymätön siirrostaan Bayerniin. Hän on maailmanluokan jalkapalloilija, jolla on erinomaiset tekniset kyvyt. Hän on monipuolinen hyökkäyspään vaihtoehto, seura twiittasi.– Tämä siirto on minulle uusi haaste uudessa maassa yhdessä Euroopan parhaista seuroista. Olen todella innoissani, Coutinho kommentoi toisen twiitin mukaan.

Coutinho siirtyi Barcelonaan Liverpoolista tammikuussa 2018. Hän pelasi espanjalaisjoukkueessa 75 ottelua, joissa teki 21 maalia ja syötti 11 osumaa. Hän voitti kaksi Espanjan mestaruutta ja yhden Espanjan cupin mestaruuden.

Barcelona hankki hyökkäyspäähänsä täksi kaudeksi jo ranskalaisen Antoine Griezmannin, ja Coutinhon maanmiehen Neymarin siirtoa takaisin Kataloniaan on huhuttu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt