Valmentaja sai sydänkohtauksen kesken jalkapallo-ottelun – ensimmäiset sanat sairaalassa: ”Mikä on pelin tilanne?”

Julkaistu:

Jalkapallo
Dinamo Bukarestin päävalmentaja Eugen Neagoe sai sydänkohtauksen ja lyyhistyi nurmelle kesken Romanian liigan ottelun Craiovaa vastaan.
Romanialaista Dinamo Bukarestia luotsaava jalkapallovalmentaja Eugen Neagoe, 51, sai sydänkohtauksen sunnuntain sarjaottelussa Craiovaa vastaan.

Ambulanssilla sairaalaan kiidätetty Neagoe ottaa ammattinsa tosissaan, sillä palattuaan tajuihinsa hän kysyi ensimmäinen kysymyksensä lääkäreille kuului: ”mikä on pelin tilanne?”

Dramaattinen käänne tapahtui ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Pelikellossa oli noin 25 minuuttia, kun ambulanssi saapui kentälle hakemaan nurmella lyyhistynyttä valmentajaa.


Neagoe toimitettiin sairaalaan. Romanialaismedisa Gazeta Sporturilorin mukaan valmentajan tila on vakaa. Kriittinen vaihe on ohitettu, ja Neagoe on tajuissaan sekä pystyy kommunikoimaan.

Romanialaismedia kertoo myös, että Dinamon joukkue aikoo suunnata sairaalaan tervehtimään esimiestään. Osa pelaajista oli jo sunnuntaina yhteydessä sairaalaan. Muu valmennusryhmä sekä Neagoen vaimo ja tytär ovat viettäneet aikaansa sairaalassa.

Valmentajan tulevaisuus on vielä auki, mutta ainakin hän pitää jonkin aikaa taukoa valmennushommista. Hän aloitti pestinsä Dinamo Bukarestissa tänä kesänä.

Dinamon ja Craiovan välinen ottelu pelattiin loppuun järkyttävästä välikohtauksesta huolimatta. Dinamo hävisi lukemin 0–2. Kohtauksen sattuessa tilanne oli vielä 0–0.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt