Sport: Neymar lähetti WhatsApp-viestin valitulle joukolle – kirjoitti vahvan vihjeen tulevasta osoitteestaan

Julkaistu:

Jalkapallo
Neymarin uskotaan jo hyväksyneen FC Barcelonan sopimustarjouksen.
Brassitähti Neymar on palaamassa FC Barcelonaan. Tätä mieltä ovat ainakin katalonialaiset urheilulehdet.

Viikonloppuna Sport kertoi Neymarin lähettäneen entisille pelikavereilleen WhatsApp-viestin:

– Ottakaa rauhassa. Olen tulossa.

Tiistaina sama lehti uutisoi Neymarin hyväksyneen suullisesti Barcelonan sopimustarjouksen.

Lehden tietojen mukaan brasilialaisen sopimus olisi viisivuotinen.

Neymarin kerrotaan haluavan palata Barçaan niin kovasti, että hän olisi valmis luopumaan FC Barcelonaa vastaan aiemmin nostamastaan 26 miljoonan euron korvausvaateesta ja ottamaan siirrossa lisäksi tuntuvan palkanalennuksen.

Neymar on nauttinut nykyisessä seurassaan PSG:ssä runsaan 36 miljoonan euron vuosipalkkaa. Barcelonassa kausitienesti laskisi 24 miljoonaan. Käytännössä hyökkääjä tienaisi saman verran kuin ennen lähtöään pariisilaisseuraan.

Siirron tiellä on tiettävästi enää Neymarin nykyisen seuran hintapyyntö. PSG haluaa tehdä 222 miljoonalla eurolla hankkimastaan pelaajasta voittoa ja pyytää brasilialaisesta 300 miljoonaa euroa.

Barcelona ei ole valmis maksamaan näin paljon. Seurat saattavat kuitenkin hyvin löytää yhteisymmärryksen siten, että Barça maksaa osan siirtosummasta pelaajina. Katalonialaismedian mukaan avainasemassa vaihtokaupassa olisi keskikenttäpelaaja Philippe Coutinho.

Liverpoolista hankittu brasilialainen ei ole yltänyt Kataloniassa toivotulle tasolle. Barcelona maksoi Coutinhosta aikoinaan 142 miljoonaa euroa.

Seura toivoo, että Coutinho kattaisi jopa kaksi kolmasosaa PSG:n Neymarista pyytämästä siirtosummasta. Luultavasti Barcelona joutuu kuitenkin tarjoamaan kaupan aikaan saamiseksi Coutinhon ja rahojen lisäksi vielä yhden tai kaksi muuta pelaajaa.

Todennäköistä silti on, että seurat löytävät yhteisymmärryksen ennemmin tai myöhemmin. Barcelonan ainut vakavasti otettava kilpailija Neymarin uudeksi seuraksi oli Real Madrid. Valkopaidat ovat kuitenkin iskeneet silmänsä brasilialaisen seurakaveriin Kylian Mbappéen.

Neymarin paluun myötä Barcelonalla olisi jälleen kasassa yksi jalkapallohistorian pelätyimmistä kärkitrioista. Lionel Messi, Neymar, ja Luis Suárez, tuttavallisemmin MNS, takoi pelkästään vuonna 2015 Barçalle yhteensä 137 maalia.

Ei ihme, että kolmikon saaminen taas yhtaikaa kentälle houkuttelee Kataloniassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt