Poliisi varoittaa onkivapakikasta – entisen jalkapallotähden Jaguar varastettiin ovelasti Englannissa

Julkaistu:

JALKAPALLO
Owen Hargreavesin arvokkaan Jaguarin avaimet napattiin onkivavalla.
Entinen Bayern Münchenin ja Manchester Unitedin puolustava keskikenttäpelaaja Owen Hargreaves joutui erikoisen ryöstön uhriksi, kertoo brittilehti The Sun.

Vorot olivat varastaneet Hargreavesin Harpendenin kaupungissa sijaitsevalta miljoonakodilta 56 000 euron arvoisen mustan Jaguarin.

Hertfordshiren kreivikunnan poliisin mukaan Jaguar varastettiin kiinteistön ajotieltä toukokuun 10. päivän ja 13. päivän välillä.

Ryöstön toteuttamistapa oli nerokas. The Sunin lähteiden mukaan autonavaimet napattiin ongenvavalla.

– He (rosvot) laittoivat ongenvavan postiluukun läpi ja ripustivat autonavaimet koukkuun eteishallin pöydältä, nimetön lähde kertoi lehdelle.

Eläkkeellä olevan Scotland Yardin rikosylikomisarion Mick Nevillen mukaan Jaguarin kaltaiset arvokkaat autot varastetaan usein tilauksesta ja lähetetään laivalla Afrikkaan. Siellä ne myydään korruptoituneiden tullivirkailijoiden sormien läpi.


– Varkaat ovat yleensä tietoisia siitä, että autonomistajat jättävät usein autonavaimensa etuoven lähelle. He käyttävät ongenvapaa, vaijeria koukulla tai pitkää magneettisauvaa napatakseen avaimet, Neville sanoi.

Hargreavesin onneksi hänen autonsa löydettiin nopeasti, sillä auton jäljitin paikansi Jaguarin.

– Ajoneuvo löydettiin Lutonista, maanantaina 13.toukokuuta, poliisin tiedottaja kertoi.

– Pidätyksiä ei ole ollut, ja tutkinnat jatkuvat.

Hargreaves edusti aktiiviurallaan Bayern Münchenia, Manchester Unitedia ja Manchester Cityä. Bayern Münchenissa Hargreaves voitti neljä Bundesliigan mestaruutta, Mestarien liigan ja Manchester Unitedissa kaksi Valioliigan mestaruutta ja Mestarien liigan.

Englannin maajoukkueessa hän pelasi 42 ottelua ja oli mukana MM-kisoissa vuosina 2002 ja 2006. Hän lopetti uransa Manchester Cityssä loukkaantumisten takia kesken kauden 2011–12.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt