Aseistautuneet murtovarkaat ryöstivät espanjalaistähden kodin – vaimo ja lapset olivat talossa sisällä

Julkaistu:

JALKAPALLO
Alvaro Morata oli pelaamassa EM-karsintaottelua kun ryöstö tapahtui.
Murtovarkaat tunkeutuivat perjantai-iltana Chelsean tähtihyökkääjän Alvaro Moratan kotiin Espanjassa. Asiasta kertoi Daily Mail.

Ryöstön aikana espanjalaishyökkääjän vaimo, lapset ja lastenhoitaja olivat perheen Madridin pohjoispuolella sijaitsevassa kodissa, mutta he eivät vahingoittuneet.

Morata itse oli perjantaina pelaamassa Espanjan maajoukkueen paidassa EM-karsintaottelua Färsaaria vastaan, jonka Espanja voitti maalein 4–1. Moratalle kerrottiin ryöstöstä ottelun jälkeen.

Morata on naimisissa italialaismallin Alice Campellon kanssa. Heillä on kaksoispojat Alessandro ja Leonardo. Morata ja hänen vaimonsa eivät ole kommentoineet julkisesti ryöstöä. Morata oli viime kaudella lainalla Atletico Madridissa Chelseasta.Poliisi vahvisti espanjalaismedioille, että murtovarkaat olivat aseistautuneita. He iskivät illalla, noin yhdeltätoista paikallista aikaa. Heidän uskotaan vieneen mukanaan suuren määrän arvoesineitä. Poliisi etsii yhä murtovarkaita.

Jalkapalloilijoiden kodit ovat murtomiesten suosikkikohteita sattuneesta syystä juuri ottelujen aikana. Esimerkiksi toukokuun alussa aseistautuneet murtovarkaat iskivät Barcelonan Arthur Melon kotiin kesken Barcelonan ja Liverpoolin välisen Mestarien liigan välierän. Barcelonan pelaajista myös Gerard Pique, Kevin-Prince Boateng ja Jordi Alba ovat joutneet murtojen uhreiksi juuri ottelujen aikana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt