Kommentti: Italian Serie A:ssa velloo kolmiodraama, joka saa saippuasarjojen käsikirjoittajatkin kalpenemaan - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Kommentti: Italian Serie A:ssa velloo kolmiodraama, joka saa saippuasarjojen käsikirjoittajatkin kalpenemaan

Mauro Icardi seurasi katsomosta Interin Euroopan liigan ottelun Rapid Wieniä vastaan. Vieressä vaimo ja agentti Wanda Nara.

Mauro Icardi seurasi katsomosta Interin Euroopan liigan ottelun Rapid Wieniä vastaan. Vieressä vaimo ja agentti Wanda Nara.

Julkaistu: 7.4. 17:08

Interin Mauro Icardi puhuttaa Italian Serie A:ssa, jossa on saatu seurata vuonna 2013 alkanutta ihmissuhdedraamaa.

Sampdorian argentiinalaispelurit Maxi Lopez ja Mauro Icardi olivat tuolloin parhaat kaverit myös kentän ulkopuolella. Kahdeksan vuotta nuorempi Icardi vieraili usein Lopezin perheen talossa, jota emännöi Wanda Nara.

Kolmen lapsen äiti rakastui nuoreen Icardiin ja päätti ihastuksissaan jättää Lopezin. Nara on mediapersoona ja hänellä on taustaa myös aikuisviihdepuolelta.

Kesällä 2014 Icardi siirtyi Milanon Interiin, eikä hänen tarvinnut jäädä samaan pukukoppiin Lopezin kanssa. Viha jäi kytemään.

Kun Inter matkusti lokakuussa 2014 Genovaan, Lopez kieltäytyi kättelemästä entistä joukkuekaveriaan. Media otti tilanteesta vaarin ja risti sinimustien ja Sampdorian välisen ottelun Wanda derbyksi.

***

Kolmiodraama on vaikuttanut Icardin uraan erityisesti maajoukkuepuolella. Vaikka hänestä on kehkeytynyt vuoden 2013 jälkeen yksi Serie A:n tehokkaimmista hyökkääjistä, hän ei ole juurikaan mahtunut Argentiinan maajoukkueeseen.

Kilpailu kärkimiehen paikoista on ollut toki kovaa, mutta tärkeimmäksi syyksi Icardin sivuuttamiseen on arveltu hänen suhdettaan Naraan.

Kansallissankari Diego Maradona arvioi tuoreeltaan hyökkääjän moraalia: ”Minusta Icardi on petturi. Hän menee kaverinsa kotiin, tekeytyy ystäväksi ja viettelee tämän vaimon. Jos minun pelivuosinani joku olisi edes katsonut joukkuekaverin vaimoon, olisimme hakanneet tyypin.”

Lopezin pelatessa Barcelonassa hän ystävystyi Lionel Messin kanssa ja kuuluu supertähden lähipiiriin.

Arvelujen mukaan Messi ei halua Icardia Argentiinan paitaan, ja päävalmentajat ovat ottaneet tämän huomioon pelaajavalinnoissa.

***

Nara on synnyttänyt Icardille kaksi lasta, mutta parin yhteistyö ulottuu myös futiksen puolelle. Nara ryhtyi vuonna 2014 tuoreen aviomiehensä agentiksi.

Neuvottelupöydässä Nara on ollut tiukka. Keskustelut Icardin jatkosopimuksesta ovat olleet vaikeita, koska agentti haluaa tuplata suojattinsa palkan.

Ehdotus yhdeksän miljoonan euron vuosipalkasta (nettona) on ollut liikaa Interin johdolle.

Välien kiristyttyä helmikuussa seura ilmoitti ottaneensa Icardilta pois kapteeninauhan, minkä jälkeen argentiinalainen kieltäytyi pelaamasta Rapid Wieniä vastaan.

Tilanne kuumeni entisestään, kun Nara moitti julkisuudessa miehensä pelikaverien taitoja. Nyt myös kannattajat alkoivat viheltää kohuparille San Sirolla.

Viikko Rapid-ottelun jälkeen Calciomercato-lehti kertoi, että unelmapari on eroamassa, koska Naralla on suhde miehensä joukkuekaverin Marcelo Brozovicin kanssa.

Samaan aikaan Nara pani Instagramiin kuvia, joissa hän poltti avioparin yhteisiä kuvia. Kroatialaispelaaja kiisti suhteen ja ilmoitti haastavansa lehden oikeuteen.

Tällä kertaa myrsky laantui nopeasti: Icardi ja Brozovic ovat mahtuneet samaan pukukoppiin ja pelanneet yhteen. Linnarauhasta huolimatta kesällä saatetaan nähdä seurasiirtoja.

Ja vielä

Viime viikon kolumnissani erehdyin yhdistämään Nastolan kulttipaikat (Uusikylä ja Villähde) samalle alueelle. Entinen kunnanjohtaja Aulis ”Homelius” Manelius oikaisi ystävällisesti virheeni mutta vahvisti jutun tapahtumien todenmukaisuuden.

Lisää Juha Kanervan kolumneja voit lukea täältä.