Real Madridin tähti välttelee joukkuekavereitaan: ”Hän menee ajoissa nukkumaan”

Julkaistu:

Kuusi vuotta Real Madridia edustanut Gareth Bale ei puhu espanjaa, eikä viihdy joukkueen yhteisillä illallisilla.
Gareth Bale, 29, ratkaisi viime vuonna Mestarien liigan loppuottelun kahdella osumallaan, mutta hän ei siitä huolimatta ole voittanut Real Madridin kannattajien sydämiä puolelleen.

Balella tuntuu yhä kuuden vuoden jälkeen olevan vaikeuksia sopeutua seuraan ja varsinkin espanjalaiseen elämäntapaan.

Viime viikolla joukkuekaveri Marcelo paljasti Marca-lehdelle, ettei Bale edelleenkään puhu espanjaa, vaan he kommunikoivat käsielein.

Real Madridin maalivahti Thibaut Courtos kertoi puolestaan belgialaiselle Het Laatste Nieuws -lehdelle, että Bale ei osallistu edes joukkueen yhteisille illallisille.

– Itse elän kuin paljasjalkainen madridilainen. Syön myöhään, menen nukkumaan myöhään... se on heidän elämäntapansa.

Samaa Aiemmin Atletico Madridia edustanut Courtois ei voi sanoa Balesta. Joukkueella oli vähän aikaa sitten yhteinen illallinen, jonka oli määrä alkaa kello 21.30. Bale ja Toni Kroos olivat ainoat pelaajat, jotka jättivät sen väliin.

– Illallisen jälkeen pääsee nukkumaan noin kello 1. Harjoittelemme joka aamu kello 11. Bale kuitenkin sanoi, ettei hän tule illalliselle, koska menee nukkumaan kello 23, Courtois kertoi belgialaislehdelle.

Maalivahti paljasti myös, että Balea kutsutaan joukkueen sisällä ”golfaajaksi”. Walesilainen on innokas golfin harrastaja.

Peräti sata maalia Madridin paidassa iskeneen Balen arvellaan lähtevän seurasta kesällä, vaikka hän on itse sanonut olevan tyytyväinen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt