Barcelona ja Real Madrid tasapeliin Clasicossa – ”Tulos on epäoikeudenmukainen”

Julkaistu:

Espanja
Real Madridin olisi pitänyt voittaa Camp Noulla, arvioi Lucas Vazquez.
Santiago Solarin 100. päivä Real Madridin peräsimessä osoitti, että joukkueen peli on parantunut selvästi.

Barcelona ja Real Madrid päätyivät Copa del Reyn välierien ensimmäisessä osaottelussa 1–1-tasapeliin – 101 päivää sen jälkeen, kun katalonialaiset olivat murskanneet madridilaiset 5–1 päävalmentaja Julen Lopeteguin viimeiseksi jääneessä kamppailussa.

Argentiinalainen Solari on tehnyt rohkeita päätöksiä. Esimerkiksi pelintekijä Isco on pudotettu penkille ja Vinicius Junior on päässyt näyttämään säännöllisesti taitojaan vasemmalla laidalla.

Keskiviikkona Lucas Vazquez vei vierasjoukkue Real Madridin johtoon kuudennella minuutilla ja Malcom pääsi tasoittamaan 57. minuutilla.

Madridin Gareth Bale hukkasi hyvän maalintekopaikan loppuhetkillä, ja Barcelonan Gerard Pique puolestaan peitti Toni Kroosin laukauksen.

– Tulos on epäoikeudenmukainen. Teimme hyökkäyspäässä enemmän voittaaksemme pelin. Ehkä päästimme Barcelonan helpolla ensimmäisellä puoliajalla, kommentoi Vazquez.

– Meillä oli selviä tekopaikkoja. Emme osanneet hyödyntää niitä ja päädyimme tasapeliin. Tasapeli jättää otteluparin auki, ja toisesta osaottelusta tulee erittäin kova ja hyvä taistelu. Haluamme voittaa pelin Santiago Bernabeulla, omien faniemme edessä.

Solari oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Hänen mukaansa voitto oli ottelussa Real Madridin ulottuvilla.

– On vaikea puhua oikeudenmukaisuudesta jalkapallossa. Meillä oli tilaisuuksia maalintekoon ensimmäisellä ja toisella puoliajalla, mutta se jäi mieleen, että kyseessä oli tarkka, erittäin viihdyttävä peli.

Lähde: Reuters

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt