Lionel Messin loukkaantuminen huolestuttaa FC Barcelonaa

Julkaistu:

La Liga
FC Barcelonan supertähti Lionel Messi loisti Valenciaa vastaan, mutta aiheutti myös huolta valmennusjohdolle.
Argentiinalainen Lionel Messi pelasti Barcelonan lauantaina tappiolta kotiottelussa Valenciaa vastaan. Vieraat kävivät jo 2–0-johdossa, kiitos Kevin Gameiro ja Daniel Parejon osumien, mutta Messi toi Barcan tasoihin.

Hän ampui ensin 39. minuutilla rankkarista 1–2-kavennuksen ja teki komean tasoitusmaalin 64. minuutilla. Osuma oli Messin jo 21. liigamaali tällä kaudella. Hän johtaa La Ligan maalipörssiä kuuden osuman erolla seuratoveriinsa Luis Suareziin.

Pian tasoitusmaalin jälkeen Barcelonan kannattajat ja valmennusjohto kuitenkin säikähtivät. 31-vuotias Messi sai kovan iskun oikeaan reiteensä kamppailutilanteessa Valencian Toni Laton kanssa.

Barcelonan lääkärit hoitivat Messin reittä kentän laidalla ja hän pystyi palaamaan kentälle. Vamma kuitenkin häiritsi Messiä selvästi. Hän ei iskun saatuaan enää juuri tehnyt täysvauhtisia juoksuja. Ottelu päättyi 2–2.

– Vamman laatu selviää tutkimuksissa huomenna tai ylihuomenna. Mikä häntä vaivaa? Haluaisin sanoa teille varmasti, että kyse on puujalasta, mutta en tiedä tarkasti mistä on kyse. Hänellä on pieniä vaivoja, kuten muillakin. Täytyy odottaa lääkärien lausuntoa, FC Barcelonan valmentaja Ernesto Valverde sanoi Marca-lehden mukaan.

Valverden kerrotaan vakuutelleen, että Messin vamma ei ole tärkeä. Silti se sattui pahaan aikaan, sillä Barcelona kohtaa verivihollisensa Real Madridin jo keskiviikkona Espanjan cupin välierien ensimmäisessä osaottelussa.

Toinen osaottelu pelataan keskiviikkona 27. helmikuuta ja jo heti seuraavana lauantaina Barcelona kohtaa Real Madridin Espanjan liigassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt