Eurosarjat

Venäläislehdet: Eremenko joutumassa ulos Spartakista

Julkaistu:

jalkapallo
Venäläisten urheilulehtien mukaan moskovalainen suurseura Spartak saattaa hankkiutua eroon Roman Eremenkosta jo talven aikana.
Venäläis-suomalaisen jalkapalloilijan Roman Eremenkon, 31, siirtohuhut vellovat kiivaina Venäjän urheilumediassa.

Championat-sivuston mukaan tällä hetkellä näyttää siltä, että Moskovan Spartak ei mitä todennäköisimmin jatka Eremenkon kanssa sopimusta. Oletetuiksi syiksi kerrotaan Eremenkon terveydentila sekä hänen kuluneen kautensa näytöt, jotka jäivät varsin vaatimattomiksi.

Roman Eremenko siirtyi Spartakiin syksyllä, kun hänen kokaiinista saamansa kaksivuotinen kilpailukielto oli päättynyt. Hän pelasi lopulta neljässä ottelussa Venäjän jalkapalloliigassa ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön. Kaikkineen hän edusti Spartakin punavalkoisia värejä kahdeksassa ottelussa.

Viimeisen kerran Eremenko nähtiin kentällä 4. marraskuuta. Marraskuun loppupuolella Spartakin lääkäreiden edustaja Mihail Vartapetov kertoi, että Eremenkolla on murtuma, joka vaatii parin viikon toipumista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jotta ei tulisi väärinkäsityksiä, tarkennan, että Romanilla ei ole tuoretta murtumaa, vaan istuinluun vanhan murtuman kauaskantoisia seurauksia, Vartapetov kertoi Spartakin virallisilla nettisivuilla.

Venäjän median mukaan on mahdollista, että Eremenko lähtee Spartakista jo nyt talven siirtoikkunan aikana. Yhdeksi mahdolliseksi uudeksi seuraksi on kerrottu Krasnodar.

– Joulukuussa pitäisi ilmeisesti ratketa, tekeekö Krasnodar sopimuksen Eremenkon kanssa, joka on viittä minuuttia vaille vapaa agentti, kirjoitti Twitterissä Krasnodarin entinen urheilujohtaja Aleksei Zinin.

Zininin mukaan Roman Eremenkon palasi pelikiellon jälkeen kentälle itse asiassa paremmassa fyysisessä kunnossa, mutta siirto Krasnodariin ei olisi silti ongelmaton. Zinin mielestä Krasnodarin joukkueessa on tällä hetkellä hyvä tasapaino ja Eremenkon siirto voisi horjuttaa sitä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Eremenko siirtyi Spartakiin vapaana pelaajana. Ennen kilpailukieltoa hän pelasi moskovalaisessa TsSKA:ssa, mutta ei palannutkaan enää vanhaan kotiseuraansa, mikä herätti närää joissakin TsSKA:n ja Spartakin faneissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt