Eurosarjat

Ronaldo neuvottelee Espanjan pääsarjaseuran ostosta

Julkaistu:

Jalkapallo
Brassilegenda maksaisi Real Valladolidista 30 miljoonaa.
Viime vuosikymmenten suurpelaajiin jalkapalloilussa lukeutunut brasilialaishyökkääjä Ronaldo on palaamassa otsikoihin – nyt seuraomistajana.

Espanjalaisen Cadena SER -radio-aseman mukaan Ronaldo neuvottelee parhaillaan enemmistöosuuden lunastamisesta paikallisessa pääsarjanousijassa Real Valladolidissa. Neuvottelut on määrä saada päätökseen seuraavan kolmen viikon aikana.

Kanavan mukaan Ronaldo, 41, maksaisi Valladolidista noin 30 miljoonaa euroa. Hän nousisi samalla seuran puheenjohtajaksi. Ronaldon rahoja käytettäisiin Valladolidin velkataakan lyhentämiseen. Seuran arvioidaan olevan velkaa yli 20 miljoonaa euroa.

Seuran nykyomistaja Carlos Suarez jatkaisi Ronaldon rinnalla Valladolidin johdossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaksinkertainen maailmanmestari on peliuransa jälkeen toiminut erilaisissa jalkapallon taustatehtävissä ja hyväntekeväisyystapahtumissa. Tällä hetkellä hän on Real Madridin seuralähettiläs.

Valladolid on 300 000 asukkaan kaupunki pohjoisessa Espanjassa. Real Valladolid pelasi 1980- ja -90-luvuilla vakituisesti La Ligassa, mutta on sen jälkeen jäänyt hissijoukkueeksi kahden korkeimman sarjatason välille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt