Eurosarjat

Suomalaiskirurgeille jälleen kunnianosoitus – Real Madridin lupaus leikattiin Suomessa

Julkaistu:

Jalkapallo
Real Madridin organisaatioon kuuluvan Jaime Sanchez Munozin jalka operoitiin Suomessa.
Urheiluortopedit Sakari Orava ja Lasse Lempainen saivat jälleen asiakkaakseen nimekkään suurseuran pelaajan, kun Real Madridin puolustajalupauksen Jaime Sanchez Munozin akillesjännevamma operoitiin Turussa perjantaina.

Kansainvälisesti erittäin arvostettujen Oravan ja Lempaisen meriittilista on vakuuttavaa luettavaa. Kaksikko on aiemmin operoinut yhdessä esimerkiksi FC Barcelonan Ousmane Dembelen ja Carles Alenan takareisivammat.

Kokeneen Oravan leikkauspöydällä ovat käyneet aikoinaan myös muun muassa kaikille tutut suurnimet David Beckham, Didier Deschamps ja Josep Guardiola.

23-vuotias Sanchez oli kärsinyt pitkään kroonisesta akillesjänteen vammasta. Seura toivoi, että puolustaja hakeutuu leikkaukseen Suomeen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Operaatio sujui hyvin.

– Kyseessä oli haastava akillesjänteen leikkaus. Olemme lopputulokseen tyytyväisiä ja uskomme, että huipputasolle palaaminen on mahdollista akillesleikkauksen jälkeen, Lempainen sanoi.

Sanchez on pelannut Real Madridin kakkosjoukkueessa Castillassa, eikä ole vielä tehnyt ensiesiintymistään seuran edustusjoukkueessa. Sanchez pelasi juniorina Espanjan poikamaajoukkueissa.

Nyt puolustajalupauksella on edessään noin puolen vuoden mittainen kuntoutusvaihe.

– Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan ja uskon, että kuntoutuminen etenee loppuun asti hyvin, Sanchez sanoi.

Kesäkuussa Oravan ja Lempaisen palveluksiin luotti myös Real Madridin pahin kilpailija FC Barcelona, joka lähetti 20-vuotiaan huippulupauksensa Carles Alenan suomalaiskaksikon operoitavaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt