Eurosarjat

Maalitykki Benjamin Källman siirtymässä Skotlantiin Huuhkajien pelaajan seurakaveriksi

Julkaistu:

veikkausliiga
Benjamin Källman on siirtymässä Skotlannin Valioliigan Dundeehen.
Ilta-Sanomien tietojen mukaan FC Interin maalitykki Benjamin Källman matkustaa tänään Skotlantiin. Hänen määränpäänään on pääsarjaseura Dundee FC.

20-vuotiaan Källmanin on määrä käydä tänään Dundeen lääkärintarkastuksessa. Jos kaikki menee hyvin, pelaajan siirto vahvistetaan pian. Nimiä ei ole vielä papereissa, joten tilanne voi muuttua. Källmanin agentti Teemu Turunen ei halunnut kommentoida millään tavalla.

IS:n tietojen mukaan Källmanin leirissä halutaan olla hyvin varovaisia siirron suhteen, sillä jo kahdesti aiemmin tänä vuonna lahjakkaan hyökkääjän siirto ulkomaille eri osoitteisiin on kariutunut aivan kalkkiviivoilla, viimeksi muutama viikko sitten.

Dundee FC:n tähtipelaajiin kuuluu Suomen maajoukkuepelaaja Glen Kamara.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Källman on ampunut tällä kaudella kahdeksan maalia 20 liigapelissä. Viime kaudella osumia syntyi 31 pelissä yhdeksän. Väkivahvan ja taitavan kärjen uskotaan sopivan fyysiseen Skotlannin Valioliigaan erittäin hyvin.

Källmanin kasvattajaseura on Ekenäs IF. Hän pelasi juniorina myös Hongassa. Interiin hän siirtyi kaudeksi 2016. Hänen sopimuksensa kattaa vielä kauden 2019.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt