Hyökkääjä Eero Markkanen harjoittelee AIK:n kanssa ja etsii uutta seuraa

Julkaistu:

Eero Markkanen pelasi kevään Tanskassa.
Suomalaishyökkääjä Eero Markkanen harjoittelee tällä hetkellä Ruotsin Allsvenskanissa pelaavan AIK:n kanssa. 27-vuotiaalla Markkasella on sopimus AIK:n kanssa vuoden loppuun, mutta hänelle etsitään parhaillaan uutta seuraa.

– Olemme hylänneet pari tarjousta. Suomesta on tullut kyselyitä, mutta on hyvin epätodennäköistä, että Eero tulisi Suomeen, Markkasen agentti Jonne Lindblom kertoo.

AIK lainasi Markkasen viime kesänä Saksaan Dynamo Dresdeniin. Lainapesti päättyi kuitenkin jo tammikuussa ja hyökkääjä pelasi kevätkauden Tanskan Randersissa.

– Meillä oli pohdintaa, jos Eero olisi pelannut nyt syyskauden AIK:ssa, mutta se ei toteudu. Onneksi on vielä aikaa löytää uusi seura, Lindblom jatkoi.

Jyväskyläläisen JJK:n kasvatti Markkanen siirtyi kaudeksi 2014 HJK:sta AIK:hon. Menestyksekäs alkukausi johti siihen, että lähes kaksimetrinen hyökkääjä kaupattiin Real Madridin reservijoukkueeseen. Markkanen siirtyi Madridista takaisin Suomeen loppukaudeksi 2015. Sen jälkeen oli uuden AIK-sopimuksen vuoro, joka päättyy tähän kauteen.