Eurosarjat

PSG:llä hätä Neymarin Real Madrid -flirttailusta: seurapomo matkustaa Brasiliaan rauhoittelemaan tähteä

Julkaistu:

Jalkapallo
PSG:n pomo matkustaa Brasiliaan tapaamaan Neymaria.
Maailman kallein jalkapalloilija Neymar pysyy otsikoissa, vaikka hän toipuu tällä hetkellä nilkka- ja jalkapöytävammasta kotimaassaan Brasiliassa.

Eri tiedotusvälineiden mukaan Neymarin viime kesänä hankkinut PSG on huolissaan tähtipelaajan viihtymisestä Ranskassa, kun joukkue putosi Mestarien liigasta Real Madridille neljännesvälierissä. Samaan aikaan se on täysin ylivoimainen kotimaansa pääsarjassa.

Ranskalaisen Telefootin mukaan PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi matkustaa tällä viikolla Brasiliaan tapaamaan Neymaria. Tapaamisessa on määrä selvittää pelaajan toipumisprosessin lisäksi sitä, onko Neymar valmis sitoutumaan PSG:n toimintaan sopimuksensa mukaisesti vuoteen 2022 saakka.

Jalkapallon julkisia salaisuuksia on se, että Real Madrid havittelee Neymaria riveihinsä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Espanjan pääkaupungin urheilumedian mukaan Madrid on kertonut kiinnostuksestaan useasti Neymarin isälle, joka toimii myös pelaajan asiainhoitajana.

Tietojen mukaan qatarilaisilla öljyrahoilla toimiva PSG on valmis harkitsemaan jatkosopimuksen tarjoamista Neymarille, 26, jo nyt, mikäli hän on valmis sitoutumaan seuraan pitemmäksi aikaa.

Neymar loukkasi jalkansa
reilu pari viikkoa sitten Ranskan liigan ottelussa Olympique Marseillea vastaan. Hänen arvioidaan toipuvan jalkapöytäoperaatiosta noin puolitoista-kaksi kuukautta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt