Eurosarjat

Sauli Väisänen loisti debyytissään Serie A:ssa

Julkaistu:

Serie A
Sauli Väisänen otti heti paikkansa SPALin puolustuksessa.
Kenties kesän yllättävin suomalaissiirto oli toppari Sauli Väisäsen siirtyminen Ruotsin AIK:sta suoraan Serie A:han. Ostaja oli pieni nousijaseura SPAL, joka tarjosi 23-vuotiaalle kullanarvoisen mahdollisuuden.

Suomen A-maajoukkuepelaaja oli vasta vakiinnuttanut paikkansa AIK:ssa. Nyt hän oli heti avauksessa, kun SPAL puolusti hienon vierastasurin suurseura Laziota vastaan.

Kolmen miehen puolustuslinjassa vasemmalla aloittanut Väisänen luuti kuten topparin pitääkin: varmaotteisesti ja pääosin huomaamattomasti. Kun hetki koitti, Väisänen katkoi voimalla ja syötti varmasti omille.

Toisella jaksolla Väisänen siirtyi pelaajavaihdon seurauksena oikeaksi toppariksi. Silloin vastaan tuli huippuhyökkääjä Ciro Immobile. Italian maajoukkuemies osui viikko sitten kahdesti Juventusta vastaan, muttei onnistunut huijaamaan Väisästä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Debyytti oli kaikkiaan vankka. Ensiaskel suursarjaan on erittäin lupaava nuorelle suomalaiselle. Jos otteet jatkuvat samanlaisina, on hän toinen suomalainen vakiopelaaja Serie A:ssa.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt