Suomalaishyökkääjän ura jatkuu Englannissa

18-vuotias Marcus Forss solmi kaksivuotisen sopimuksen lontoolaisseuran kanssa.

Marcus Forss siirtyy Brentfordiin. Pari edellistä kautta suomalaishyökkääjä edusti West Bromwich Albionia.

24.6.2017 10:01

Pari edellistä kautta West Bromwich Albionin akatemiassa pelannut Marcus Forss muuttaa Lontooseen. Forss on solminut kaksivuotisen sopimuksen Brentford B -joukkueen kanssa. Lontoolaisseura kertoo sopimuksesta verkkosivuillaan.

Kyseessä on Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Brentford FC:n reservijoukkue. Päättyneellä kaudella Forss pelasi WBA:n alle 18-vuotiaiden joukkueessa ja teki kuusi maalia. Lisäksi suomalainen pelasi myös WBA:n reservijoukkueessa.

18-vuotias maaliahne peluri oli kesäkuun alussa Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen mukana Baltic-cupissa ja teki kolmessa ottelussa kolme maalia. Hän kuuluu 1999-syntyneiden ikäluokkaan, jossa järjestetään ensi kesänä Suomessa alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnaus Seinäjoella ja Vaasassa.

Marcus Forss kuuluu tunnettuun turkulaiseen jalkapallosukuun, sillä hänen isoisänsä Rainer Forss pelasi Suomen A-maajoukkueessa 18 ottelua. Lisäksi Rainer pelasi SM-sarjassa Pyrkivän sekä TuTon riveissä 89 ottelua, joissa syntyi 52 maalia. Marcuksen isä Tero pelasi SM-sarjassa ja Veikkausliigassa Reippaassa, RoPS:ssa, TPS:ssä ja FC Interissä 200 ottelua ja teki niissä 46 maalia.

Nykyään Tero Forss valmentaa Kakkosessa pelaavaa BK-46:ta ja joukkueessa pelaa myös Marcuksen isoveli Niclas.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?