Eurosarjat

Manchester Unitedille jatkopaikka kävi kalliiksi – tähtipelaaja loukkaantui

Julkaistu:

Euroopan liiga
Paul Pogban loukkaantuminen vesitti Manchester Unitedin illan. ManUn loppukausi riippuu valtavasti siitä, miten vakavasta vammasta on kyse.
Ensin Manchester Unitedin hyvät uutiset: seuran tittelijahti Euroopan liigassa – ja samalla suoran Mestarien liigan paikan saaminen – on askeleen lähempänä Rostovin lyömisen jälkeen.

Voitto-osumakin oli hieno: Rostovin pelaajan harhasyöttöä seurasi millintarkka nopea hyökkäys. Henrik Mkhitaryanin keskitys oikealta, Zlatan Ibrahimovicin kaunis jatko ja Juan Matan viimeistely läheltä. Kellossa 70 minuttia, ManU johtoon ja ottelupari petiin.

Rostov puolusti sitkeästi, mutta vaikka se tarvitsi Matan osumankin jälkeen vain yhden maalin viedäkseen pelin jatkoajalle, niin sitä ei tullut. Sergio Romero varmisti voiton upealla torjunnallaan vapaapotkusta lisäajalla.

Loppu hyvin, mutta kaikki ei ollut hyvin. Toisen jakson alussa United sai nimittäin huonoja uutisia. Ykköstähti Paul Pogba näytti tuskaisena, ettei pysty jatkamaan. Ranskalaistähti näytti kärsineen takareisivamman. Marouane Fellaini marssi hänen tilalleen. Jose Mourinho halasi surullista tähteään ja varmasti toivoi samalla pikaista toipumista. Vamman vakavuus on hämärän peitossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pogba on ollut Unitedin ailahtelevan kauden tärkein pelaaja yhdessä ikinuoren Zlatanin kanssa. Unitedin ja Mourinhon onni on pian alkava maajoukkue- eli toipumistauko. Sitä edeltää vain vierailu Middlesbroughiin.

Vaikka ManUn pelaajaryhmässä on kelpo korvaajia, niin nurmella harva tähtikään pystyy toistamaan sen, minkä Pogba kahteen suuntaan tuottaa.

Jos Pogban vamma on sitkeää sorttia, niin Unitedilla on vaikeat ajat edessä tiellä takaisin Mestarien liigaan – on se tyrkyllä Euroopan liigan tai Valioliigan kautta.

Aiemmin torstaina Celta Vigo, Besiktas ja Genk sinetöivät ManUn tapaan jatkopaikkansa. Anderlecht, Schalke, Lyon ja Ajax ottivat myöhäisillan peleissä paikkansa puolivälierissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt