Eurosarjat

Roman Eremenkon kilpailukiellossa oli porsaanreikä – nyt se on tukittu

Julkaistu:

JALKAPALLO
Roman Eremenkon kahden vuoden pelikielto koskee nyt koko maailmaa ja kaikkia kansallisia jalkapalloliittoja.
Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on laajentanut Roman Eremenkon kahden vuoden kilpailukiellon koskemaan maailman kaikkia jalkapallokenttiä ja virallisia otteluita.

Fifan kurinpitokomitean päätöksestä kertoi perjantaina ensimmäisenä venäläinen uutistoimisto Tass.

Alun perin Eremenkolle kahden vuoden kilpailukiellon langetti Euroopan jalkapalloliitto Uefa. Sen toimivalta kuitenkin ulottuu pelkästään Euroopan kentille, mutta nyt Fifan langettamalla lisäpäätöksellä tukitaan se porsaanreikä, että Eremenko voisi pelata jossakin Euroopan ulkopuolella.

Fifan päätös koskee kaikkia Fifan alaisia turnauksia ja jalkapalloliittoja 5. lokakuuta 2018 saakka. 29-vuotias Eremenko sai kahden vuoden pelikiellon, kun hänen dopingnäytteestään löytyi jäämiä kokaiinista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pelikiellon pituus voi toki vielä muuttua, sillä Eremenko on valittanut saamastaan tuomiosta. Uefa punnitsee Eremenkon valitusta Ria Novostin tietojen mukaan tammikuun lopussa.

Eremenkoa edustava juristi Georgi Gradev sanoi Ria Novostille, että Eremenkon valituskirjelmä Uefalle lähtenee matkaan ensi viikolla.

– Sen jälkeen Uefalla on kaksi viikkoa aikaa perehtyä materiaaliin ja antaa oma vastineensa. Toivomme, että valitus on käsitelty tammikuun loppuun mennessä, Gradev sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt