Eurosarjat

IS Extra klo 22: Nähdäänkö myös Euroopan liigassa espanjalainen finaali?

Julkaistu:

EUROOPAN LIIGA
Euroopan liigan finalistit ratkeavat tänään.
Eilen selvisi, että Mestarien liigassa pelataan tänä keväänä espanjalaisjoukkueiden finaali, kun Real Madrid selvitti tiensä Milanon finaaliin Atletico Madridin ohella. Tänään on Euroopan liigan välierien vuoro.

Liverpoolissa kotijoukkue Liverpool yrittää kaataa Villarrealin, joka voitti ensimmäisen osaottelun 1–0. IS Extran ottelussa Sevillassa puolestaan Sevilla isännöi ukrainalaista Shahtar Donetskia. Ensimmäinen osaottelu Ukrainan Lvivissä päättyi 2–2. Kotijoukkue Sevilla pääsee illan otteluun hyvistä asemista kahden vierasmaalin turvin.

Kotijoukkue Sevilla joutuu selviytymään ilman loukkaantuneita Michael Krohn-Dehliä ja Jose Antonio Reyestä.

– Meidän on käytettävä maalipaikkamme, jos haluamme päästä finaaliin. 90 minuuttia on vielä pelaamatta ja meidän on oltava valmiita alusta lähtien, Sevillan valmentaja Unai Emery sanoi Uefan sivuilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Shahtarilta varmasti sivussa on puolustaja Marcio Azevedo.

– Ensimmäisessä osaottelussa Lvivissä meillä oli oikein hyvä avausjakso, mutta emme onnistuneet hyödyntämään lukuisia vastaiskujamme. Suurin virheemme ensimmäisessä osaottelussa oli se, ettemme pystyneet pitämään johtoasemaa loppuun asti. Sevilla on tottunut pelaamaan eurocupeissa, eikä joukkueessa ole juuri nuoria – kaikki heidän pelaajansa ovat kokeneita. Heillä on vahva valmentaja, joka tekee kotityöt vastustajasta hyvin, Shahtarin päävalmentaja Mircea Lucescu sanoi Uefan sivuilla.Tulospalvelu: UEFA Eurooppa-liiga 05.05.2016

IS Extra näyttää Sevilla–Shahter Donetsk -ottelun klo 22. Jos et ole IS Extran tilaaja, voit tilata palvelun täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt