Eurosarjat

Paulus Arajuuri palaamassa tositoimiin

Julkaistu:

Allsvenskan
Useita viikkoja sivussa kentiltä ollut Paulus Arajuuri on palaamassa pikku hiljaa tositoimiin loukkaantumisensa jäljiltä.
Hyvän alkukauden Kalmar FF:n riveissä Allsvenskanissa pelannut Arajuuri joutui heinäkuun alussa lonkkaleikkaukseen. Toipuminen on ollut hidasta, mutta nyt tunnelin päässä näkyy vihdoin valoa.

- Tavoite oli aikaisemmin, että olisin kolmessa viimeisessä pelissä mukana. Sen suhteen menee hieman turhan tiukaksi. 22.10. on kakkosjoukkueen peli ja siinä olisi tarkoitus olla mukana. Sen jälkeen Allsvenskania on jäljellä vielä kaksi kierrosta, Arajuuri kertoo.

- Pystyn koko ajan treenaamaan paremmin ja paremmin. Hyvä fiilis tällä hetkellä, Suomen A-maajoukkueessa kuusi ottelua pelannut toppari jatkaa.

Arajuuri solmi elokuussa sopimuksen puolalaisjoukkue Lech Poznanin kanssa. Sopimus astuu voimaan tammikuun alussa. Nyt Arajuurella on siis edessään viimeiset viikot ruotsalaisjoukkueensa kanssa, jossa hän on pelannut neljä kautta.

Kalmar FF taistelee vielä jopa Allsvenskanin kakkossijasta. Tällä hetkellä joukkue on viidentenä, mutta toisena olevaan IFK Göteborgiin eroa on vain neljä pistettä.

- Siinä ovat meidän yläpuolella olevat joukkueet kompuroineet aika hyvin viime aikoina. Mielenkiintoinen loppukausi on tulossa, 25-vuotias Arajuuri toteaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt