Eurosarjat

17-vuotias Uronen valmis debyyttiin

Julkaistu:

Jere Uronen on suomalaisittain yksi mielenkiintoisimmista nimistä lauantaina startanneessa Allsvenskanissa.
17-vuotias entinen TPS-pelaaja hakee avauskokoonpanopaikkaa viime viikolla Ruotsin Supercupin voittaneesta Helsingborg IF:sta.

Viime vuonna myös Pikkuhuuhkajiin noussut Jere Uronen odottaa tositoimien alkamista. Helsingborg matkustaa avausottelussaan IFK Norrköpingin vieraaksi maanantaina.

- Tunnelma on aika odottava. Haluaisin tehdä debyytin pian, mutta mikään kiire ei kuitenkaan ole, puolustaja toteaa.

- Minulla ei ole mitään tietoa Norrköpingistä, eikä oikeastaan mistään joukkueesta täällä. Mitä nyt viime vuonna katsoin Canalilta jotain.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Joitain pelaajia tiedän, mutta Norrköpingistä en varmaan yhtään. Itse asiassa tykkään pelata niin, etten tiedä mitään. Joskus tuntee jonkun pelaajan ja tietää mitä hän tekee, mutta minulle sopii, etten tiedä enempää. Pidän uusista haasteista, pelaaja naurahtaa.

HIF avasi kautensa virallisesti viime lauantaina voittamalla viime kauden hopeamitalijoukkue AIK:n Supercupin finaalissa 2-0-lukemin. Uronen ei päässyt kentälle, mutta on luottavainen peliajan suhteen.

- Toivottavasti saamme hyvän alun. Ruotsalaislehtien mukaan meitä ei povata ennakkosuosikeiksi, mutta se asetelma sopii meille varmasti viime kauden jälkeen.

- Meillä on tällä hetkellä loukkaantumisia vähän joka puolella. Kilpailu on tietenkin vieläkin kova, mutta omasta mielestäni ainakin saumojen pitäisi olla ihan hyvät. Treenit ovat menneet hyvin, pelaaja pohtii.

Uronen teki tammikuussa ruotsalaisseuran kanssa pitkän sopimuksen, joten mitään paniikkia lahjakas nuori ei peliajastaan kuitenkaan ota.

- Uskon, että valmennusjohto tietää mitä tekee ja tietää, milloin olen heidän mielestään valmis pelaamaan. Luotan heihin siinä täysin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt