Rikama juhli nousua Allsvenskaniin

Julkaistu:

Ruotsin Superettanin GIF Sundsvalliin täksi kaudeksi siirtynyt Patrik Rikama ei valintaansa katunut, kun Giffarna varmisti tiukkojen vaiheiden jälkeen viikonloppuna nousun Allsvenskaniin.
Rikaman mukaan nousu ei ollut sinänsä yllätys, mutta kovan työn takana se oli.

- Kyllä se nousu oli koko kauden tavoitteena. Tosissaan menimme koko ajan. Superettan on kova sarja, jossa on monta isoa seuraa mukana, esimerkiksi Hammarby. Todella mielenkiintoisia pelejä oli kauden aikana paljon, IFK Mariehamnista Ruotsiin siirtynyt puolustaja sanoi.

- Ruotsissa taso on leveämpi kuin Suomessa. IFK:n kanssa pelasimme aikanaan Superettanin joukkueita vastaan, joskus tuli kylmää kyytiä ja joskus voitimme.

Puolustaja näkee kuluneen kauden monessa mielessä positiivisena niin joukkueen kuin omaltakin kannaltaan.

- Kun siirryin Ruotsiin, niin oli siinä mielessä koko ajan että pääsisi Allsvenskaniin pelaamaan. Meillä on joukkueessa kovia pelaajia ja olen varmasti kehittynyt paljon.

Tähtäin Allsvenkanissa oli koko ajan taustalla ja usko nousuun vahva. Tämä näkyi myös Rikaman sopimustilanteessa.

- Kun siirryin tänne, tein tämän kauden mittaisen sopimuksen. Kesällä tein kuitenkin jatkosopimuksen ensi kaudesta, eli näillä näkymin sitä pelataan Allsvenskanissa ensi kaudella.

Nousua Sundsvallissa luonnollisesti myös juhlittiin perinteiseen malliin.

- Lauantaina pelin jälkeen oli aika pitkä bussireissu kotiin. Pysähdyimme Tukholmassa, jossa mediat ottivat kuvia ja tekivät juttuja. Ihan hauskat juhlat olivat ja sunnuntaina vielä menimme joukkueen kanssa illalliselle, Rikama – tai kesäisen avioliiton solmimisen myötä nykyään virallisesti Patrik Rikama-Hinnenberg – kertoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt