Eurosarjat

Arajuuren alkukauteen harmillinen tauko

Julkaistu:

Kalmar FF:n riveissä pelaava suomalaistoppari Paulus Arajuuri on pelannut hyvän alkukauden Allsvenskanissa, mutta nyt edessä on pieni tauko reisivamma takia.
Arajuuren reisivamma oireili jo pari viikkoa sitten ja hän jätti Elfsborg-ottelun kokonaan väliin. Vamma näytti jo parantuneen ja toppari hyppäsi viime viikon pelissä IFK Gäteborgia vastaan avauskokoonpanoon.

- Pelasin Göteborgia vastaan 60 minuuttia ja sitten reidessä poksahti. Eli palasin liian aikaisin pelikentille, eikä jalka vielä kestänyt, Arajuuri harmittelee.

Viime lauantain pelin Syrianskaa vastaan Arajuuri seurasi katsomon puolelta.

- Sain magneettikuvien tulokset maanantaina. Onneksi reidessä ei ole mitään sen vakavampaa. Varmaan viikko menee vielä sivussa, Suomen A-maajoukkuerinkiin kuuluva toppari kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Arajuuri pelasi ennen loukkaantumistaan hyviä pelejä Kalmarin puolustuslinjassa ja oli tekemässä lopullista läpimurtoaan Allsvenskanissa.

- Alkukausi on ollut hyvä ja oma pelikin on sujunut. Sitä oli niin innoissaan tästä, että vähän tyhmästi yritti tulla liian nopeasti mukaan peleihin, vaikka jalka tuntuikin jo hyvältä.

Kalmarin seuraava peli on perjantaina, kun vastaan asettuu Sixten Boströmin luotsaama Örebro.

- Örebro-peli jää varmasti väliin ja siitäkin seuraava peli on vielä kysymysmerkki. Nyt pitää yrittää olla vähän järkevämpi, sillä nämä reisivammat ovat aina vaikeita, Arajuuri pohtii.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt