Eurosarjat

Allsvenskanin suomalaisjoukkue leireilee Turkissa

Julkaistu:

Sixten Boströmin luotsaama joukkue pääsee harjoittelemaan huippuolosuhteissa Turkin leirillään ja palaa Ruotsiin vasta kahden viikon päästä.
Örebro sijoittui viime kaudella Allsvenskanissa hienosti kolmanneksi. Huhtikuun alussa alkavalle sarjakaudelle se hakee virettä tällä hetkellä Turkista, jossa se leireilee kolme viikkoa.

- Meillä on joukkueessa kuusi uutta pelaajaa. Olemme aika paljon harjoitelleet yhteispeliä ensimmäisen viikon ja ajaneet näitä uusia pelaajia sisään. Toistaiseksi leiri on sujunut todella hyvin, Örebron suomalaispelaaja Denis Abdulahi kertoo.

Olosuhteet Turkissa ovat optimaaliset. Sen on huomannut moni eurooppalainen huippujoukkue.

- Olosuhteet ovat loistavat täällä. Kentät ovat hyvässä kunnossa ja lämpöä on sellaiset 22 astetta. Ei tässä hirveä ikävä lumiseen Ruotsiin ainakaan ole, Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen kuuluva Abdulahi toteaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Täällä on monia huippuseuroja ympäri Eurooppaa tällä hetkellä harjoittelemassa, sillä olosuhteet ovat niin hyvät ja täällä voi keskittyä täysin futikseen.

Örebro harjoittelee leirillä tiiviiseen tahtiin ja pelaa myös kaksi harjoitusottelua.

- Keskiviikkona kohtaamme Venäjän pääsarjaan nousseen joukkueen ja leirin loppupuolella pelaamme sitten vielä yhtä saksalaista joukkuetta vastaan, Abdulahi kertoo ohjelmasta.

Örebron talven ohjelmaan kuuluu Turkin kolmiviikkoisen leirin lisäksi myös osallistuminen Seinäjoella pelattavaan Komia II-turnaukseen, jossa vastaan asettuvat TPS, HJK sekä FC Flora.

- Tulemme tänne Turkkiin itse asiassa vielä uudestaan maaliskuussa. Seinäjoella helmikuussa pääsemme sitten pelaamaan suomalaisia huippujoukkueita vastaan, Abdulahi sanoo.

Allsvenskan pyörähtää käyntiin huhtikuun alussa. Örebrolla on edessään varsin kiireinen kausi.

- Sarja alkaa huhtikuun alussa ja päättyy jo syyskuun alkupuolella. Aika tiiviiseen tahtiin siinä pelataan, kun päälle tulevat vielä europelit sekä cup-ottelut. Kova kausi on edessä, FC Viikingeistä viime kaudella Örebron riveihin siirtynyt keskikenttäpelaaja miettii.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt