Suora lähetys fanikatsomoista – Wembleylle rynninyt ihmisjoukko aiheutti kaaoksen: videot paikan päältä paljastavat sekasorron - EM-Futis - Ilta-Sanomat

Suora lähetys fani­katsomoista – Wembleylle rynninyt ihmis­joukko aiheutti kaaoksen: videot paikan päältä paljastavat sekasorron

Ilman lippua olevia jalkapallofaneja on rynninyt Wembleyn turva-aitojen läpi ja yrittänyt päästä stadionille.

11.7.2021 20:54

Englantilaismedia uutisoi, että joukko jalkapallofaneja on rynninyt turva-aitojen läpi ja yrittänyt päästä Wembleyn stadionin alueelle muutama tunti ennen Englannin ja Italian EM-finaalia.

Muun muassa Daily Mail kertoo, että joukko faneja rynni turva-aitojen ohi ja murtautui stadionin alueelle. Turvallisuushenkilökunta yritti suitsia faneja siinä onnistumatta.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt kiertämään hurja video, jonka on kerrottu olevan tilanteesta.

BBC:n toimittajan Laura Scottin mukaan Wembleyllä on kuulutettu, että ilman lippua olevia kannattajia ei ole päässyt sisään stadionille.

Telegraphin toimittajan Sam Wallacen mukaan joukko faneja pääsi läpi turvaporteista ja turvallisuushenkilökunta jahtasi tätä joukkoa stadionin ympäristössä.

Guardianin mukaan Uefa on kertonut, että fanit ovat hyppineet aitojen yli, mutta heitä ei ole päässyt stadionin sisälle. Tapaus ei uhkaa finaalin alkamista tai sen pelaamista.

Toisaalta stadionin sisällä oleva toimittaja Jonathan Wilson on twittannut nähneensä 30–40 liputonta miestä pressiboksin alapuolella katsomossa ennen ottelun alkua.

Häiriöstä huolimatta EM-finaali pääsi alkamaan ajallaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?