Kasper Schmeichel paljasti, milloin huomasi häneen kohdistuneen härskin laserhäirinnän – tämän tanskalainen teki sen jälkeen

Kasper Schmeichel kommentoi kuohuttanutta tapausta Kööpenhaminan lentokentällä.

Kasper Schmeichelin Tanska taipui Englannille EM-kisojen semifinaalissa.

9.7.2021 10:19

Tanskan EM-joukkueen maalivahti Kasper Schmeichel joutui katsojien konnuuksien kohteeksi keskiviikon välierätappiossa Englantia vastaan.

Tarkkasilmäiset katsojat bongasivat, että Schmeichelia osoiteltiin katsomosta vihreällä laserilla juuri ennen Harry Kanen laukomaa rangaistuspotkua.

Tanskalaisvahti torjui Kanen ponnettoman pilkun. Englannin kapteeni kuitenkin iski paluupallon verkkoon ja vei joukkueensa finaaliin.

Schmeichel puhui tunteita kuumentaneesta tapauksesta torstaina, kun Tanskan joukkue palasi Kööpenhaminaan.

– En huomannut laseria rankkarissa, koska se tuli oikealta takaviistosta, hän kertoi BT:n mukaan.

Lue lisää: Kuinka paljon laservalo todella häiritsi Kasper Schmeichelia? Näin ex-maalivahti Antti Niemi näkee raivoa herättäneen tilanteen

Täysin huomaamatta laser ei kuitenkaan jäänyt. Schmeichel kertoi kiinnittäneensä huomiota kehollaan tanssivaan valoon ennen ottelun ratkaissutta pilkkua.

– Huomasin sen toisella puoliajalla ja sanoin asiasta tuomarille [Danny Makkelie]. Mielestäni hän kertoi asiasta eteenpäin. En tiedä, hän totesi.

Tanskan toppari Jannik Vestergaard oli rekisteröinyt maailmanmaineeseen nousseen laserin jo avausjaksolla. Tuolloin kohteena oli ollut Pierre-Emile Höjbjerg.

Mainion turnauksen pelannut Schmeichel kertoi odottavansa kotiinpaluuta malttamattomana. Vastassa oli vielä EM-pokaaliakin arvokkaampi käärö.

– Minulla on kotona vastasyntynyt tytär, jota en ole vielä oppinut tuntemaan. Mukavaa palata kotiin ja viettää aikaa hänen ja vaimoni kanssa, hän totesi Tanskan TV2:n mukaan.

Tanskan kaatanut Englanti kohtaa sunnuntain finaalissa Italian.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?