Ensimmäinen kuva sairaalasta päässeestä Christian Eriksenistä julki – poseeraa Björnin, 11, kanssa rannalla

Sydänpysähdyksestä toipuva Christian Eriksen suostui ilomielin yhteiskuvaan 11-vuotiaan Björnin kanssa.

Björn Bindzus, 11, julkaisi Instagramissa tuoreen yhteiskuvan Christian Eriksenin kanssa.

3.7.2021 15:34

Tanskalaisesta jalkapallotähdestä Christian Eriksenistä, 29, on julkaistu ensimmäinen kuva hänen sairaalasta kotiutumisensa jälkeen.

Kuvan julkaisi 11-vuotias tanskalaispoika Björn Bindzus Instagram-tilillään. Kuvassa Bindzus poseeraa yhdessä Eriksenin kanssa Tisvilden uimarannalla.

– Minä onnenpekka ja maailman tunnetuin ihminen, Bindzus kirjoitti äitinsä Dianan ottaman kuvan yhteydessä.

Bindzus kertoi BT-lehdelle olleensa rannalla mainoskuvauksissa, kun hän yllättäen näki puolisonsa kanssa rannalla olleen Eriksenin. Bindzus keräsi rohkeutensa ja meni pyytämään jalkapallotähteä yhteiskuvaan. Tämä suostui heti.

– Olin todella hermostunut enkä meinannut saada sanaa suustani. Olen kuitenkin ylpeä siitä, että tein sen ja todella iloinen, Bindzus kertoi.

Eriksenin sydän pysähtyi kesken Suomea vastaan pelatun EM-ottelun 12. kesäkuuta. Hänen henkensä pelasti nopea elvytys. Sairaalassa Eriksenille asennettiin rytmihäiriötahdistin ja hän pääsi kotiin 18. kesäkuuta. Sen jälkeen pelaaja on viettänyt hiljaiseloa perheensä parissa.

– En nähnyt sitä, mitä Suomea vastaan tapahtui, mutta nyt hän näytti hyväkuntoiselta ja terveeltä. Se oli todella kiva huomata, Bindzus sanoi.

Björnin äiti Diana kertoi BT:lle kiittäneensä Erikseniä tämän ajasta ja ystävällisyydestä poikaansa kohtaan. Futistähti oli naurahtanut ja sanonut ujosti, että kyse oli pikkujutusta.

Lue lisää: Christian Erikseniä kentällä hoitanut lääkäri pyysi tanskalaisilta anteeksi – koskettava paljastus oli liikaa

Tanska kohtaa lauantaina EM-puolivälierässä Tshekin. Diana Bindzusin mukaan koko perhe aikoo kannustaa maajoukkuetta innolla television ääressä.

Tanskan ja Tshekin ottelu alkaa Suomen aikaa kello 19. EM-kisojen viimeinen puolivälieräottelu Englanti–Ukraina pelataan kello 22 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?