Vähäpukeinen viuhahtaja hämmensi Suomen EM-ottelussa – tästä kuohuttaneessa tempauksessa oli kyse - EM-Futis - Ilta-Sanomat

Vähäpukeinen viuhahtaja hämmensi Suomen EM-ottelussa – tästä kuohuttaneessa tempauksessa oli kyse

Suomen ja Belgian EM-ottelu keskeytyi maanantaina hetkeksi, kun katsoja tunkeutui kentälle.

Viuhahtaja rynni kentälle Suomi–Belgia-ottelun loppuhetkillä.

22.6. 21:00

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue päätti alkulohkotaipaleensa – ja kenties koko EM-kisaurakkansa – maanantai-iltana 0–2-tappioon Belgialle.

Yksi ottelun sykähdyttävimmistä hetkistä nähtiin lisäajalla, kun päällystakkinsa riisunut viuhahtaja kirmasi kentälle pelaajien sekaan. Nainen tassutteli nurmella joitain sekunteja kunnes järjestyshenkilöt juoksivat hänet kiinni ja saattoivat pois parrasvaloista.

Luvaton retki päättyi nopeasti.

Kansainvälinen lehdistö on uutisoinut laajasti kentälle asti päässeestä viuhahtajasta. Brittitabloidit Daily Star ja The Sun kertovat, että kyseessä oli mainostempaus. Naisen mustassa paidassa oli kryptovaluuttayrityksen nimi.

Viuhahtaja mainosti kryptovaluuttayritystä.

Yllättävä välikohtaus kesti vain hetken, ja se jäi näkemättä monelta television välityksellä ottelua seuranneelta. Keskustelua se on silti herättänyt.

Lukuisat Twitter-käyttäjät ovat kritisoineet sitä, että kansainvälinen ohjaaja leikkasi kuvan nopeasti pois viuhahtajasta, mutta Suomi–Tanska-ottelussa sydämenpysähdyksen saanutta Christian Erikseniä näytettiin lähikuvissa jopa minuuttien ajan.

– Viuhahtaja sai kamerat kääntymään, mutta oli täysin hyväksyttävää näyttää Eriksenin tuupertuminen ja hänen vaimonsa kyynelehtiminen, Twitterissä kommentoitiin.

Maanantai-illan kaltaisia viuhahtamisselkkauksia on todistettu ennenkin jalkapallon suurtapahtumissa.

Monet muistavat Kinsey Wolanskin, joka keskeytti viuhahduksellaan Mestarien liigan loppuottelun 2019. Niukassa vaatetuksessa kentällä kirmannut Wolanski ansaitsi tempauksellaan miljoonia uusia Instagram-seuraajia.

Lue lisää: Uimapukumallin suosio räjähti pilviin finaalitempauksen jälkeen – ”Elämäni sykähdyttävin kokemus”

Hän toisti temppunsa alppihiihdon maailmancupissa toissa talvena.

Lue lisää: Uimapuvussa pujottelurinteessä kirmannutta mallia rangaistiin – järjestäjät pelkäävät jo uutta viuhahdusta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?