Huomasitko tämän yksityiskohdan EM-kisoissa? Tanskan päävalmentaja kantoi mukanaan Christian Erikseniin liittyvää esinettä - EM-Futis - Ilta-Sanomat

Huomasitko tämän yksityis­kohdan EM-kisoissa? Tanskan päävalmentaja kantoi mukanaan Christian Erikseniin liittyvää esinettä

Kasper Hjulmandilla oli yllään merkityksellinen rannekoru.

Kasper Hjulmandin rannekoru sisälsi Christian Erikseniä koskevan merkityksen.

22.6. 22:01

Tanskan miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Kasper Hjulmand piti huomaamatonta rannekorua maanantain huipputärkeässä EM-ottelussa Venäjää vastaan. Rannekorussa oli hopeinen jalkapallo.

Hjulmand piti korua kunnianosoituksena maajoukkueensa kymppipaidalle, Christian Eriksenille.

– En ole koskaan elämässäni pitänyt koruja. Tämä on ensimmäinen kerta, Hjulmand paljasti Venäjää vastaan otetun voiton jälkeisessä lehdistötilaisuudessa tanskalaislehti BT:n mukaan.

Hänen mukaansa hopeinen jalkapallokoru symboloi Erikseniä, joka sai sydänpysähdyksen EM-kisojen avausottelussa Suomea vastaan Kööpenhaminassa.

– Kannan Erikseniä mukanani koko matkan. Ajattelen häntä paljon. Kuten olen aina sanonut, hän on sydämemme ja rytmimme. Murskasimme Venäjän hänen vuokseen. Hän on suuri innoittaja meille kaikille, päävalmentaja sanoi.

– Monikaan pelaajistamme ei ole pelannut montaa minuuttia maajoukkueessa ilman, että Christian olisi kentällä. Mutta nyt olemme superonnellisia. Olen kiitollinen tanskalaisilta saamastamme tuesta.

Tanska rökitti Venäjän maanantaina 4–1 hurmiollisen kotiyleisönsä edessä. Se sijoittui B-lohkossa toiseksi Belgian taakse ja Suomen eteen. Venäjä jäi jumboksi.

Tanskan turnaus jatkuu neljännesvälierällä Walesia vastaan lauantaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?