Jos Englanti voittaa EM-kultaa, koko joukkue ottaa mallia brittifutiksen pahasta pojasta - EM-Futis - Ilta-Sanomat

EM-kisojen 21-vuotias tähti on villinnyt hiuksillaan – tilanne saattaa pian riistäytyä täysin käsistä

Jos Englanti voittaa EM-kultaa, koko joukkue ottaa mallia brittifutiksen pahasta pojasta

Englannin maajoukkueella on suunnitelmia Euroopan mestaruuden varalle.

22.6. 17:39

Englannin keskikenttäpelaaja Phil Foden, 21, kertoi kaikkien Englannin pelaajien värjäävän hiuksensa vaaleaksi, jos joukkue voittaa EM-kisojen mestaruuden.

Foden itse blondasi hiuksensa juuri ennen kisojen alkua. Talksportin mukaan Manchester Cityn pelaaja on nyt suostutellut koko joukkueen tekemään samoin.

Phil Foden värjäsi hiuksensa vaaleaksi vain hetki ennen turnauksen alkua.

Samanlainen tempaus nähtiin vuoden 1998 MM-kisoissa, kun Romanian pelaajat värjäsivät hiuksensa vaaleiksi.

Fodenin hiukset ovat herättäneet monille muistoja myös englantilaisen Paul ”Gazza” Gascoignen vaalennetuista hiuksista vuoden 1996 EM-kisoissa.

Paul Gascoigne vaaleilla hiuksilla vuoden 1996 EM-kisoissa.

Gascoigne on kertonut olevansa innoissaan nuoren lupauksen uusista hiuksista. Entinen keskikenttäpelaaja ei ole kuitenkaan Fodenin inspiraation lähde. Foden nimesi Evening Standardissa hänen innoittajakseen entisen seuratoverinsa Sergio Agueron.

– Puhuin Razzan (Raheem Sterling) kanssa, että Sergiolla on samanlainen tukka ja minä pidän siitä, joten minulle ominaisesti päätin vaihtaa tyyliä ja soitin parturille, Foden kertoo.

Foden sanoi ennen turnauksen alkua, ettei hän ole huolissaan hänen ja Gascoignen vertailusta. Hän ei kuitenkaan haluaisi kaksikkoa linkitettävän liikaa yhteen.

– Totta puhuakseni, tämä oli oma juttuni ja sitten huomasin ihmisten kääntävän sen joksikin muuksi ja minä vain hyppäsin siihen mukaan, Foden kommentoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?