Jalkapallon EM-kisat: Sebastian Larssonin auto paloi - EM-Futis - Ilta-Sanomat

EM-kisojen ympärillä sattuu ja tapahtuu – nyt paloi tähtipelaajan auto

Ruotsalaispelaaja vakuuttaa, ettei onnettomuus vaikuta hänen pelaamiseensa perjantaina.

Sebastian Larsson taisteli Ruotsin puolesta myös kentän pinnassa EM-kisojen avausottelussa Espanjaa vastaan maanantaina. Keskiviikkona Larssonin auto paloi.

17.6. 23:34

Sydänpysähdys kesken ottelun, kentälle holtittomasti pudonnut riippuliitäjä, huonosti käyttäytyneen joukkuekaverin naamaa puristellut pelaaja… Jalkapallon EM-kisoissa on vajaan viikon aikana nähty lukuisia hämmentäviä, traagisiakin tapahtumia.

Myös Ruotsin leiristä kuului torstaina perin dramaattinen uutinen. Joukkueen tähtipelaajan Sebastian Larssonin sähköauto oli palanut tämän kotipihalla Eskilstunassa keskiviikkoiltana, ruotsalaislehti Aftonbladet kertoo.

Larsson itse oli samaan aikaan Ruotsin EM-kisaleirissä Göteborgissa. Myöskään Larssonin perhe, eli vaimo ja kaksi lasta, ei ollut onnettomuuden aikaan kotona.

Naapuruston asukkaat olivat havainneet auton savuavan, minkä jälkeen se oli syttynyt palamaan. Kun palokunta saapui paikalle, se ei voinut muuta kuin siirtää auton pois talon läheltä, jottei asuinrakennus syttyisi palamaan.

Larsson kävi tapahtunutta läpi Ruotsin joukkueen torstain lehdistötilaisuudessa.

– Olen kiitollinen, että lapseni ja koko perheeni säilyi vahingoittumattomana. Onneksi tämä ei tapahtunut yöllä. Silloin jälki olisi voinut olla pahempaa, Larsson päivitteli.

Larsson, 36, vakuutti, ettei tapaus vaikuta hänen otteisiinsa perjantain Slovakia-ottelussa.

– Koska kuulin heti, että kaikki ovat kunnossa, ei tämä vaikuta. Vaimoni hoitaa nyt sitä asiaa, ja minä pystyn keskittymään jalkapalloiluun, kokenut keskikenttäpelaaja sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?