Cristiano Ronaldo ei sokerijuomista välitä: antoi pääsponsorin juomille kyytiä – suuttuuko jättiyhtiö? - EM-Futis - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldo ei sokerijuomista välitä: antoi pääsponsorin juomille kyytiä – suuttuuko jättiyhtiö?

Cristiano Ronaldo ei ole sokeristen virvoitusjuomien ystävä.

15.6. 15:44

Portugali aloittaa EM-kisaurakkansa tiistai-iltana Unkaria vastaan ja samalla kentälle kirmaa joukkueen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo. Ennen pelisuorituksiaan Ronaldo hämmensi tempauksellaan median edessä.

Maanantain lehdistötilaisuudessa 36-vuotias supertähti ei peitellyt mielipidettään sokerijuomista.

Ronaldo istui alas median eteen ja huomasi edessään kisojen pääyhteistyökumppanin Coca-Colan kaksi lasipulloa. Epäröimättä hetkeäkään Ronaldo nappasi pullot pöydältä ja siirsi ne pois näkyvistä.

Tämän jälkeen portugalilainen nostaa vieressä olleen vesipullon ilmaan ja ylistää sitä lehdistölle.

– Coca-cola, blah, Ronaldo päätti silmiään pyöritellen.

Ronaldo ei kuitenkaan pääse kolajuomista heti eroon, sillä Uefa teki vastikään 32 vuoden jatkosopimuksen yhteistyöstä Coca-Colan kanssa. Vielä ei ole tiedossa, millä mielin pääsponsori suhtautui portugalilaisen tempaukseen.

Ronaldo ei ole sokerijuomien suurin ystävä. Hän toi asian esille vuoden 2020 Globe Soccer Awars -palkintogaalassa kommentoidessaan 10-vuotiasta poikaansa.

– Saa nähdä, tuleeko pojastani suurta jalkapalloilijaa. Välillä hän juo Coca-Colaa ja Fantaa sekä syö sipsejä. Hän tietää, etten pidä siitä, Ronaldo lausui Marca-lehden mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?