Christian Eriksenin vaimo ehti pelätä jo pahinta – Tanskan sankaripelaaja kertoi dramaattisista käänteistä

BBC kertoo traagisen pelin aikana kentän laidalla käydyistä keskusteluista.

14.6.2021 15:10

Tanskan kokeneet tähtipelaajat Simon Kjär ja Kasper Schmeichel näyttivät suuruutensa lauantaina, kun heidän joukkuetoverinsa Christian Eriksen lyyhistyi nurmelle sydänpysähdyksen takia.

He riensivät lohduttamaan Eriksenin vaimoa Sabrina Kvist Jenseniä, kun tähtipelaaja vielä makasi maassa elvytettävänä.

Schmeichelin isä, entinen huippumaalivahti Peter Schmeichel kertoi BBC Radio 5:n haastattelussa yksityiskohtia poikansa ja Kvist Jensenin keskustelusta.

Isä-Schmeichel oli puhunut Kasperin kanssa heti ottelun jälkeen lauantai-iltana.

– Kasper juoksi kertomaan, että Christian hengittää. Hän [Kvist Jensen] uskoi siinä vaiheessa, että Christian oli kuollut. Kasperin täytyi olla täysin varma tilanteesta, ettei vain sanoisi mitään väärää, Peter Schmeichel kertoi haastattelussa Metro-lehden mukaan.

Kasper Schmeichel kertoi maanantain lehdistötilaisuudessa alkaneensa heti etsiä Kvist Jenseniä tajuttuaan Eriksenin tilanteen vakavuuden.

Kvist Jensen ryntäsi kentälle, kun hänen puolisoaan elvytettiin.

Kasper Schmeichel paljasti käyneensä tapaamassa Erikseniä sairaalassa Kööpenhaminassa. Kaksikko oli keskustellut ”vähän kaikesta”.

– Oli hiton mukavaa nähdä hänet hymyilemässä ja nauramassa omana itsenään – vain huomata, että hän oli keskuudessamme. Oli mahtavaa tajuta, että hän on kunnossa kaiken tämän jälkeen, Schmeichel kommentoi maanantaina BT:n mukaan.

Lue lisää: Kasper Schmeichel juoksi kohti liekkejä, kun hän näki rakastetun seurapomon karmean onnettomuuden – nyt hän oli Tanskan joukkueen johtaja

Eriksenillä ja Kvist Jensenillä on kaksi lasta: kolmevuotias poika ja kuusikuukautinen tytär. Bildin mukaan tähtipelaajan jälkikasvu ei ollut paikan päällä Parkenilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?