EM-Futis

Futislegenda julistautui Englannin valmentajaehdokkaaksi: ”Lupaan olla häviämättä jäiselle pikkusaarelle”

Julkaistu:

EM-kisat
Eric Cantona näkee itsensä potentiaalisena Englannin päävalmentajana.
Muun muassa Leedsissa ja Manchester Unitedissa pelannut entinen ranskalaishyökkääjä Eric Cantona on pannut muiden tavoin merkille Englannin alavireisen arvokisamenestyksen.

Englanti kärsi maanantaina 1–2-shokkitappion Islannille EM-kisojen neljännesvälierissä. Englannin päävalmentaja Roy Hodgson valmennusryhmineen erosi välittömästi ottelun jälkeen. Nyt maan jalkapalloliitto FA etsii potentiaalisia ehdokkaita päävalmentajan pestiin, mikä ei ole osoittautunut intohimoisesti jalkapalloon suhtautuvassa maassa kovin helpoksi tehtäväksi.

Eurosportille humoristisia videoklippejä tekevä Gallian kukko Cantona päätti tarjoutua ehdokkaaksi valmentajakisaan.


– Minä, Eric Cantona, mahdollinen Englannin päävalmentaja lupaan, ettemme koskaan häviä jäiselle pikkusaarelle, jossa maalivahti on elokuvaohjaaja ja apuvalmentaja hammaslääkäri! Cantona julisti videolla viitaten Islannin maajoukkueen maalivahdin Hannes Thór Halldórssonin ja apuvalmentajan Heimir Hallgrimssonin siviilitöihin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Englannin maajoukkuepaita päällään kuninkaan elein tuolilla istuva Cantona lupaili videohakemuksellaan muitakin isoja asioita.Jos twiitti ei näy, sen voi katsoa täältä.

– Rukoilen jalkapallojumalia lopettamaan Englannin maalivahtien kirouksen!

Lempinimellä Kuningas tunnettu ranskalainen perusteli olevansa soveltuva ehdokas pestiin jo syntymävuotensa perusteella.

– Olen syntynyt vuonna 1966, samana vuonna kun Englanti voitti maailmanmestaruuden. Sen ainoan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt