EM-Futis

EM-kisaennustus yllättävältä taholta: Italia voittaa Espanjan maanantaina!

Julkaistu:

EM-futis
Zella on tähän mennessä massiivisin ennustaja näissä EM-kisoissa.
Vedonlyöjien kannattaa nyt olla hereillä, sillä Stuttgartista on tullut varma tieto siitä, mikä joukkue voittaa EM-kisojen ensimmäisen puolivälierän Italia–Espanja.

Stuttgartin eläintarhassa asusteleva norsu nimeltä Zella ennusti torstaina, että voittajaksi ottelusta selviytyy Italia. Kokemuksesta ennustuksen oikeellisuus ei jää kiinni, sillä Zellalla on ikää peräti 49 vuotta. Se tarkoittaa, että hän on todistanut historian kaikki EM-kisat kaksia ensimmäisiä, vuoden 1960 ja 1964 turnauksia lukuun ottamatta.


Ennustus suoritettiin niin, että avustaja piti kahta eri maiden lipuilla merkittyä palloa ylhäällä, ja Zella valitsi niistä toisen. Mikäli norsuun haluaa luottaa suuremmassa mittakaavassa, kannattaa rahat laittaa yllättäjään. Zella nimittäin ennusti ennen kisojen alkua, että koko turnauksen voittaa Pohjois-Irlanti.

Ranskan EM-kisojen aikana on ennustusbisneksessä ollut monta yrittäjää. Pingviini nimeltä Flocke on kunnostautunut ennustuksissaan Lübbenaun kaupungissa, ja Leipzigissa hommaa hoitaa koala nimeltä Obi-Obi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaikkein erikoisin ennustaja on kuitenkin ollut suomalainen ennustajakurkku, joka määrää ottelun voittajan pullonpyöritysmetodilla. Kurkku on ennustanut noin kaksi kolmesta pelistä oikein. Kurkku kertoi keskiviikkona, että Pohjois-Irlanti peittoaa Italian, mutta Islannin ja Itävallan ottelun voittajan se aavisti pieleen.


Kaikkein kuuluisin kisaennustaja oli mustekala-Paul. Saksan Oberhausenissa Sea Life -akvaariossa asunut Paul ennusti hämmästyttävän tarkasti Saksan otteita EM-kisoissa 2008 ja MM-kisoissa 2010. Valitettavasti Paul menehtyi vuonna 2010. Sen paikan otti vuonna 2014 toinen mustekala Regina, joka kuitenkin osoittautui edeltäjäänsä heikommaksi ennustajaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt