EM-Futis

Äiti puolustaa Ronaldoa kritiikin keskellä – hakee apua korkeammalta taholta

Julkaistu:

EM-futis
Tähtipelaaja soitti äidilleen heti epäonnisen Itävalta-ottelun jälkeen.
Futismaailma on armoton paikka, jossa pari huonoa ottelua voi tehdä suurimmastakin tähdestä hetkessä sylkykupin. Siksi on hyvä, jos pelaajalla ainakin yksi henkilö, jonka tukea ja rakkautta hänen ei tarvitse kyseenalaistaa. Ei, vaikka tärkeä rankkari menisi maalin sijasta tolppaan.

Cristiano Ronaldolla tällainen tuki ja turva on oma äiti. Maailmantähti soitti äidilleen Dolores Aveirolle heti epäonnisen Itävalta-ottelun jälkeen.

Sunnuntaina Aveiro puolestaan teki sen, mitä useimmat äidit tekisivät ja tuli julkisuuteen puolustamaan poikaansa.

– Parhaatkin pelaajat epäonnistuvat joskus, Aveiro sanoi Marcalle.


Hänestä koko Portugalin joukkue on ollut epäonninen, mutta sen kansalaiset eivät silti saisi lopettaa omiensa – eivätkä Aveiron mielestä varsinkaan Ronaldon – tukemista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Heidän pitäisi tukea Cristianoa arvostelemisen sijaan.

Aveiro kertoi poikansa soittaneen ottelun jälkeen siksikin, että tämä tietää äitinsä jännittävän kovasti. Äidin sanojen mukaan Ronaldo vaikutti surulliselta, mutta oli samalla hyvin luottavainen siihen, että Portugali voittaa Unkarin ja pääsee jatkoon.

Tosin äidin mielestä tämänkään asian suhteen ei kannata jättää mitään sattuman varaan. Aveiro on päättänyt rukoilla apua paikalliselta pyhimykseltä.


– Toivon mukaan Fatiman neitsyt Maria on puolellamme. Aion sytyttää kynttilän tuomaan hyvää onnea, jotta voitamme.

Aveiro ei kertonut aikooko hänen poikansa sytytellä kynttilöitä vai luottaako tämä turnaukselleen poikkeuksellisesti esimerkiksi maalien tekemiseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt