SHL

SHL

Juhamatti Aaltoselle rajua kritiikkiä ruotsalaisseuran pomolta – kuittaili motivaatio-ongelmista

Julkaistu:

SHL
Röglen urheilujohtaja on kehottanut Juhamatti Aaltosta etsimään uutta seuraa.
Juhamatti Aaltosen aika ruotsalaisseura Rögle BK:ssa on käymässä vähiin.

Kallispalkkainen suomalaishyökkääjä ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa joukkueen kokoonpanossa, ja Röglen seurajohto on ollut avoimen kriittinen Aaltosta kohtaan.

– En ole vakuuttunut siitä, että hän jatkaa meillä – että hän olisi se oikea jätkä, Röglen urheilujohtaja Chris Abbott kommentoi jo alkuvuodesta.

Nyt Abbott on jälleen kommentoinut Aaltosen asemaa Helsinborgs Dagbladetin haastattelussa. Haastattelua on siteerannut muun muassa Expressen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Abbottin viesti on selvä: Aaltosella ei ole tulevaisuutta Röglessä.

– Juhamatti on näyttänyt olevansa fantastinen jääkiekkoilija, mutta ei Röglessä tällä kaudella. Olen päättänyt panostaa pelaajiin, jotka antavat meille parhaan mahdollisuuden voittaa, Abbott totesi.

Abbottin kommenteista on luettavissa kritiikkiä Aaltosen motivaatiota kohtaan.

– Minä uskon pelaajiin, joilla on oikeanlainen motivaatio ja oikeanlaiset tarkoitukset. Esimerkiksi meidän uusi hankintamme Olle Liss puhui ensimmäisen pelinsä jälkeen siitä, mikä kunnia hänelle oli pelata täällä tämän yleisön edessä. Se on asenne, jota odotan kaikilta, Abbott sanoi.

Ruotsalaismedian mukaan Aaltonen harjoittelee edelleen Röglessä ja seura maksaa hänen palkkansa. Abbott on kuitenkin kehottanut Aaltosta ja tämän taustatiimiä etsimään uutta seuraa.

32-vuotias Aaltonen pelasi Röglessä myös kaudella 2012–2013.

Tämän jälkeen hän on pelannut SM-liigaa Kärpissä ja HIFK:ssa ja KHL:ää Jokereissa. Rögleen hän palasi uudestaan kuluvaksi kaudeksi. Hän on tehnyt kauden aikana 35 ottelussa tehot 8+11.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt