SHL

SHL

Juhamatti Aaltosta uhkaa potkut – seurapomolta tiukkoja lausuntoja

Julkaistu:

SHL
Rögle BK:n urheilujohtaja ei ole vakuuttunut Juhamatti Aaltosesta.
Juhamatti Aaltonen ei mahdu Rögle BK:n kokoonpanoon torstaina pelattavassa vierasottelussa Färjestad BK:ta vastaan, vaikka hän harjoitteli joukkueensa mukana normaalisti keskiviikkona.

Täksi kaudeksi HIFK:sta ruotsalaisseuraan siirtyneen taitavan hyökkääjän jatko koko seurassa on vahvasti hämärän peitossa.

– En ole vakuuttunut siitä, että hän jatkaa meillä – että hän olisi se oikea jätkä, Röglen urheilujohtaja Chris Abbott kertoi Helsinborgs Dagbladetille, jota ruotsalaislehti Expressen lainasi.

HD:n mukaan Aaltonen vakuutti, että hän olisi valmis ja halukas kohtaamaan Färjestadin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Pohdin kaikkea mahdollista”

Kun Aaltonen siirtyi kovapalkkaisena kohuvärväyksenä ruotsalaisseuraan, hänen odotettiin nousevan joukkueensa tähdeksi ja merkittäväksi ratkaisijaksi. Hän pelasi samassa seurassa kaudella 2012–13. Silloin hän oli ryhmän paras pistemies tehoilla 12+19=31.

Tämä kausi on ollut kuitenkin 32-vuotiaalle laitahyökkääjälle vaikea. Hän putosi vilttiketjuun jo lokakuussa.

Röglen sisäisessä pistepörssissä neljäntenä majaileva Aaltonen on saanut kasaan 27 ottelussa 4+11=15 tehopistettä.

– Olemme päättäneet panostaa niihin kavereihin, jotka ovat voittaneet viimeiset ottelut meille. Tutkailen, millaisia vaihtoehtoja Aaltosen jatkolle on. Pohdin kaikkea mahdollista, Abbott sanoi HD:lle.

Kanadalainen urheilujohtaja ilmoitti, että muut seurat ovat jo kyselleet häneltä Aaltosen tilanteesta. Abbott kertoi myös, että hän pitää Aaltosesta ihmisenä, hänen hyökkäysosaamisestaan sekä taidoistaan.

– Mutta en ole vakuuttunut siitä, että hän on pystynyt käyttämään koko potentiaaliaan meillä pelatessaan.

Kaksi viimeistä otteluaan voittanut Rögle on SHL:ssä 14:ntenä eli viimeisellä sijalla neljä pistettä Karlskrona HK:ta perässä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt