SHL

SHL

Paitaseremoniassa pyörtynyt kiekkoilija edelleen sairaalahoidossa – ”Tila on vakaa, mutta...”

Julkaistu:

SHL
Nichlas Falk pyörtyi viime torstaina kahdesti kesken juhlallisuuksien.
Ruotsin SHL:ssä pelaavan Djurgårdenin pitkäaikaisen pelaajan Nichlas Falkin paita jäädytettiin viime torstaina. Juhlallinen seremonia sai kuitenkin ikävän käänteen, kun Falk pyörtyi ja kaatui jäälle kesken tilaisuuden.

Falk pyörtyi vielä hetkeä myöhemmin uudelleen, kun hän oli tv-haastattelussa.

Ex-kiekkoilija vietiin Hovetin jäähallista sairaalahoitoon. Falkin vaimo kertoi tuoreeltaan miehensä kuulumisista.

– Hänen sydänsähkökäyränsä on katsottu kahdesti. Myös pulssi ja verenpaine on katsottu. Asiamme ovat hyvin, mutta olen yhä shokissa, Falkin vaimo Gunnela Falk kertoi myöhään torstaina Hockeypuls-sivustolle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Torstain ja perjantain välisenä yönä Djurgården tiedotti, että Falk kärsi sydämen eteisvärinästä.

– Siinä tilassa verenpaine voi pudota. Tilanne johti siihen, että hän pyörtyi seremonian aikana. Hänelle on määrätty lääkitys, ja jatkotutkimuksia tehdään aamulla, seura ilmoitti.

Lauantain Falk oli viestittänyt Aftonbladetille pääsevänsä myöhemmin lauantain aikana pois sairaalasta. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan nykyään Södertälje SK:n luotsi on yhä sairaalahoidossa.

– Tila on vakaa, mutta lääkityksen täytyy olla kohdallaan, ennen kuin pääsen lähtemään. Kaipaan takaisin SSK:n poikien luokse. He antavat kaikkensa, joka tekee minut hyvin ylpeäksi, Falk sanoi Expressenille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt