SHL

SHL

Suomalaiskiekkoilija muutti kesäharjoitteluaan, paino putosi viisi kiloa – ”Tunsin oloni raskaaksi ja halusin muutosta”

Julkaistu:

JÄÄKIEKKO
Sean Bergenheim aloittaa toisen peräkkäisen kauden Ruotsissa.
Entinen NHL-pelaaja Sean Bergenheim, 33, aloittaa toisen peräkkäisen kautensa Ruotsin SHL:ssä Frölunda Indiansissa. Hyökkääjä teki viime kaudella 32 ottelussa 14 pistettä. Se oli suomalaiselle pettymys.

Tälle kaudelle Bergenheim yrittää saada aikaan muutosta varsinkin syksyllä ja talvella. Yksi keino muutokseen oli kesäharjoittelussa, josta on tullut konkreettisia tuloksia.

– Tunsin oloni raskaaksi ja halusin muutosta tälle kaudelle. Olen myös muuttanut joitain taktisia asioita, kuinka liikun jäällä, Jokerien kasvatti kertoo Expressenille.

Kesän aikana suomalainen on keventänyt raskasta voimaharjoittelua ja keskittynyt enemmän kestävyyteen. Bergenheim on harjoitellut pyöräilemällä ja juoksemalla pidempiä lenkkejä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Minulla on hieman vähemmän lihasmassaa nyt, mutta en ole menettänyt voimaa. On ollut itse asiassa aika kivaa pyöräillä. En ollut tehnyt sitä kovin paljon aiemmin. Minulla on kilpapyörä ja olen polkenut pitkin Suomen isoja ja hyviä teitä.

Toinen ruotsalaislehti Göteborgs-Posten kertoi hiljattain, että Bergenheim on kesän aikana pudottanut painoaa 94 kilosta 89 kiloon. Yksi osoitus kevyemmästä jalasta oli, kun Frölunda voitti Växjö Lakersin 5–4 ja suomalainen teki kaksi maalia.

SHL alkaa 16. syyskuuta. Frölunda saa kotiavaukseensa vastaan nousijajoukkue Moran.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt